Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show de baschet la Constanţa BC Athletic - CSM Phoenix Galaţi, al patrulea meci al Gladiatorilor din Tomis în Grupa Galbenă

ro

07 Feb, 2019 00:00 1368 Marime text
În etapa a patra din Grupa Galbenă a Ligii Naţionale de baschet masculin, Athletic Constanţa joacă pe teren propriu, sâmbătă, 9 februarie, de la ora 18.00, cu CSM Phoenix Galaţi.
 
Un nou meci greu pentru trupa de pe litoral, Gladiatorii din Tomis, care ocupă locul şase în clasament, cu trei puncte, iar adversara sa se află pe patru, cu patru puncte. Confruntarea este găzduită de Sala Sporturilor, iar spectatorii beneficiază de intrare liberă. În Grupa Galbenă (al doilea eşalon valoric al competiţiei), BC Athletic (nou promovată în Liga Naţională) a pierdut cele trei meciuri jucate până acum: 69-85 acasă cu Dinamo Ştiinţa Bucureşti, 78-107 cu Steaua Bucureşti şi 73-94 cu CSO Voluntari (ultimele două partide jucate în deplasare).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
BC Athletic Constanţa a cedat pe terenul echipei CSO Voluntari

BC Athletic, o nouă întâlnire cu Dinamo Alexandru Olteanu - „Faţă de prima confruntare, am jucat mai bine, măcar jumătate de meci“ (galerie foto)

Imagini de la eveniment BC Athletic Constanța a pierdut primul meci cu Dinamo Știința București din Cupa Românei (galerie foto)

Eșec pentru BC Athletic Constanța în fieful Stelei București

BC Athletic i-a luat pulsul lui Dinamo. Lupta continuă Alexandru Olteanu - „Ne-am prezentat onorabil. Am văzut că nu sunt de neatins“

Imagini de la eveniment BC Athletic Constanța a cedat în disputa cu Dinamo Știința București. În sfertul trei, gazdele s-au apropiat la trei puncte (galerie foto + video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii