Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic, o nouă întâlnire cu Dinamo Alexandru Olteanu - „Faţă de prima confruntare, am jucat mai bine, măcar jumătate de meci“ (galerie foto)

ro

01 Feb, 2019 00:00 1282 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa a pierdut şi al doilea meci oficial jucat cu Dinamo Ştiinţa Bucureşti în ultima perioadă. După campionat, a venit meciul din prima manşă a turului trei din Cupa României, disputat pe litoral şi câştigat de oaspeţi cu 97-61.
 
Dinamo Ştiinţa a condus şi la pauză, dar la diferenţă mică, după primele două sferturi în care BC Athletic a ţinut aproape: 20-20 şi 25-21 pentru Dinamo, care s-a distanţat după pauză, când gazdele nu au mai reuşit decât 20 de puncte (11-29, 9-23). „Cred că am căzut puţin fizic după pauză. Nu suntem obişnuiţi cu contactele şi apărările acestea agresive care au fost în prima grupă valorică, ceea ce ne costă puţin. Dar, încet-încet, ne vom adapta la acest stil de joc şi va începe să fie din ce în ce mai bine. Oricum, faţă de primul meci cu Dinamo măcar jumătate de partidă am jucat mai bine. Apărarea pe care o joacă Dinamo îmi place şi mie, dar momentan nu putem să o practicăm“, a declarat Alexandru Olteanu, antrenorul principal al BC Athletic.
 

„Este altceva“

 
Tehnicianul constănţean este de părere că arbitrajul nu a influenţat desfăşurarea meciului. „Eliminarea lui Alin Andrieş a fost justă, el s-a enervat, a lovit, a luat antisportiv, apoi fault tehnic. Maniera de arbitraj e una de prima ligă, în niciun caz nu este vina arbitrilor pentru înfrângerile pe care le-am avut până acum. Dinamo şi Steaua au o altă mentalitate, întrucât au venit din prima serie, unde, când joci cu Cluj, Sibiu şi Oradea, este altceva. Sper însă ca de la meciurile următoare să începem şi noi să ne adaptăm la acest stil de joc ceva mai agresiv“, a punctat Alexandru Olteanu.
 

În creştere

 
În returul din Cupă cu Dinamo, de la Bucureşti, BC Athletic vrea să arate că e o echipă în creştere. „Mergem la ei să jucăm, am încercat şi astăzi (n.r. la Constanţa) şi cum am încercat în toate meciurile să dăm totul. Se vede o îmbunătăţire a jocului. Din păcate, succedarea rapidă a meciurilor, la trei zile, nu ne ajută foarte mult. Le Bucureşti, vrem să facem un meci bun, să arătăm că suntem o echipă în creştere“, a mai spus Alexandru Olteanu.
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment BC Athletic Constanța a pierdut primul meci cu Dinamo Știința București din Cupa Românei (galerie foto)

BC Athletic i-a luat pulsul lui Dinamo. Lupta continuă Alexandru Olteanu - „Ne-am prezentat onorabil. Am văzut că nu sunt de neatins“
 
Imagini de la eveniment BC Athletic Constanța a cedat în disputa cu Dinamo Știința București. În sfertul trei, gazdele s-au apropiat la trei puncte (galerie foto + video) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii