Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Unirea Constanța a pierdut la scor amicalul cu Dinamo Kiev Under-19. „Poate că rezultatul nu reflectă jocul din teren“

ro

26 Mar, 2022 14:48 2297 Marime text
  • Formația de pe litoral nu a putut folosi mai mulți jucători de bază, convocați la loturile naționale ale României sau cu probleme medicale.

Echipa de fotbal  din Liga a 2-a Unirea Constanța a susținut astăzi meciul amical cu formația sub 19 ani a campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev.

Partida a avut loc la baza sportivă din Berceni, unde ucrainenii se pregătesc pentru meciul cu Sporting Lisabona, din optimile UEFA Youth League, programat pe 6 aprilie, la București.

Fără mai mulți jucători de bază, convocați la loturile naționale ale României sau confruntați cu probleme medicale, Unirea a cedat cu scorul de 0-5.

Pentru echipa constănțeană au evoluat: Udrea - R. Zamfir, Coza, Bobaru, Nicola - Ciuciulete, T. Moldovan, Ardelean - Trif, R. Tudor, R. Niță. Au mai jucat: Gogor, Mitrache, Neacșu.

Poate că rezultatul nu reflectă jocul din teren, pentru că am avut și noi destule ocazii, dar am întâlnit o echipă bună și foarte bine organizată. A fost un test bun, iar băieții au văzut ce înseamnă o echipă care joacă în UEFA Youth League, a declarant Leo Strizu, antrenorul Unirii.

UPDATE 2:

Meciul dintre Islanda și Georgia s-a terminat egal, astfel că România s-a calificat la Campionatul European!

UPDATE 1:

Atacantul Unirii Andreas Chirițoiu a înscris un gol în victoria de astăzi a echipei naționale Under-19 a României, 2-1 contra Croației la Turul de Elită, iar în urma acestui rezultat tricolorii sunt aproape de calificarea la turneul final al Campionatului European.
 
Titular, Chirițoiu a deschis scorul, în minutul 9, iar golul victoriei României a fost marcat de Rareș Ilie (Rapid București), în minutul 73, dintr-un penalty scos de Nicolas Popescu, de la Farul Constanța.    
 
Dacă Islanda nu învinge Georgia astăzi, în meciul care începe la ora16.30, România se califică matematic la Campionatul European, cu o etapă înainte de finalul Turului de Elită.

În meciul contra Croației, în afară de Chirițoiu, au fost titulari și Gabriel Dănuleasă, Luca Andronache și Răzvan Tănasă (toți, de la Farul), în timp ce Nicolae Popescu (băiatul lui Gică Popescu) a intrat pe teren în minutul 28.

Alți trei jucători convocați de la Farul, Eduard Radaslavescu, Ștefan Bodișteanu și Dan Sîrbu, nu au putut fi folosiți, din pricina unor probleme medicale.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii