Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Scopul nostru e să prindem un loc în baraj“ Unirea Constanța își află luni programul din turneul play-out al Ligii a 2-a

ro

14 Mar, 2022 00:00 1277 Marime text
Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)
  • Echipa de pe litoral a încheiat sezonul regular pe locul 17, cu 11 puncte.
 
Tragerea la sorți a programului din turneele play-off și play-out ale Ligii a 2-a la fotbal se vor desfășura luni, 14 martie, de la ora 11.00, la sediul Federației Române de Fotbal.
 
Printre echipele care vor evolua în play-out se numără și Unirea Constanța, cea care a încheiat sezonul regular pe locul 17, cu 11 puncte, înregistrând în 19 meciuri trei victorii, două egaluri și 14 înfrângeri, golaveraj 18-54. În ultima etapă, echipa de pe litoral a cedat la limită cu liderul Petrolul Ploiești, scor 2-3. „Cu un pic de experiență, poate reușeam o surpriză. Nu pot decât să fiu mulțumit de jocul băieților, care au înțeles că joacă împotriva unei echipe bune. Le-am spus că trebuie să arătăm că suntem buni, că vom fi și mai buni și că vor ajunge jucători de prima ligă. Mă bucur că în ultimul sfert de oră am stat în terenul advers. Încă avem jucători prea tineri, fără experiență, dar vreau ca timpul până vom obține succese la rând să fie cât mai scurt. Vedem ce grupă se formează în play-out, iar scopul nostru este să prindem un loc în baraj“, a declarat Leo Strizu, antrenorul Unirii.
  
După cum se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, echipele din play-out vor fi împărțite în două grupe de câte şapte, în funcție de locul ocupat la finalul sezonului regular, astfel: grupa A - locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19 (FK Miercurea Ciuc, Metaloglobus București, Politehnica Iași, CS Comunal Șelimbăr, Politehnica Timișoara, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila); grupa B - locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20 (FC Buzău, Unirea Dej, Ripensia Timișoara, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, Unirea Constanța și Astra). În play-out, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între echipe, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La final, vor retrograda echipele de pe locurile 6 și 7, iar cele două formații de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj, în dublă manşă, pentru menținerea în Liga a 2-a. Atât în play-off, cât şi în play-out, echipele vor intra cu punctajul acumulat la finalul sezonului regular.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)

Citește și:
 
Unirea Constanța, înfrângere la limită cu liderul clasamentului. Probleme cu nocturna la Buftea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii