Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanța întâlnește liderul clasamentului, Petrolul Ploiești. Partida este televizată

ro

10 Mar, 2022 00:00 1821 Marime text
 
În runda precedentă, formația constănțeană a câștigat pe terenul ultimei clasate, Astra Giurgiu.
 
  • Meciul se dispută pe stadionul CNAF Buftea.
 
Echipa de fotbal Unirea Constanța susține joi, 10 martie, meciul din etapa a 19-a a Ligii a 2-a, ultima din sezonul regular.
 
Aflată pe locul 17 în clasament (din 20 de echipe), formația de pe litoral este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, urmând a evolua în play-out, iar joi se va duela cu liderul clasamentului, Petrolul 52 Ploiești, care conduce ierarhia cu 43 de puncte. De cealaltă parte, echipa pregătită de Leo Strizu a acumulat până acum 11 puncte, după trei victorii, două egaluri și 13 înfrângeri, golaveraj 16-51. Meciul Unirea Constanța - Petrolul 52 Ploiești se dispută pe stadionul CNAF Buftea, de la ora 19.30, fiind transmis în direct de Digi Sport 1.
 
În runda precedentă, formația constănțeană a câștigat pe terenul ultimei clasate, Astra Giurgiu, scor 3-2, după ce a condus cu 3-0 încă din minutul 19 (Chirițoiu 2, Ardelean 16, Trif 19). „Este bine că am câștigat, dar cei intrați după pauză m-au dezamăgit. Am făcut o primă repriză bună, în care am marcat rapid de trei ori și ne-am creat multe ocazii. Nu sunt mulțumit pe deplin, pentru că vreau să avem o creștere în joc, iar acest lucru s-a întâmplat doar în prima repriză. Ne așteaptă un meci greu cu Petrolul Ploiești“, a declarat Leo Strizu, după meciul cu Astra.

Miercuri, tehnicianul formației de pe litoral  a spus că elevii săi nu au nimic de pierdut din acest meci. „Ar fi important să obținem măcar un punct. Am pregătit bine partida împreună cu băieții și ei știu că nu au nimic de pierdut. Din contră, au mult de câștigat în cazul unui rezultat pozitiv. Echipa este tânără și are de învățat ceva din genul acesta de partide, dar orice punct ne ajută foarte mult pe viitor. Nu este o problemă că se joacă în nocturnă, așa se întâmplă la nivel mare și, dacă vor să ajungă fotbaliști, trebuie să se obișnuiască“, a punctat Leo Strizu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)   
 
Citește și:
 
Unirea Constanța a învins Astra Giurgiu în deplasare. În minutul 19, oaspeții conduceau cu 3-0!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii