Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanța a încheiat sezonul cu o înfrângere. Echipa a retrogradat direct în Liga a 3-a

ro

30 Apr, 2022 13:27 2209 Marime text
  • În ultimul meci disputat în turneul play-out, Unirea a cedat pe terenul formației FC Buzău.

Echipa de fotbal Unirea Constanța a susținut astăzi ultimul meci din sezonul 2021/2022 al Ligii a 2-a, în etapa a șasea din turneul play-out, grupa B, în care a întâlnit în deplasare FC Buzău.

Gazdele s-au impus cu 4-1 (2-0), în urma golurilor marcate de Chică Roșă (7), Ciobanu (43), Trebotic (50), Al. Munteanu (69), respectiv Trif (71).

Leo Strizu, antrenorul Unirii, a început meciul cu: Udrea (cpt.) - Cireșoiu, R. Zamfir, Bobaru, Șuteu, Coza, Ciuciulete, Trif, Chirițoiu, R. Niță, Mitrache. Rezerve: Nache, Al. Nicola, Tălmaciu, M. Lăcătuș, Șerbănescu, Neacșu, R. Tudor, Bodea.

Din turneul play-out mai e de jucat o etapă, în care Unirea va sta însă, astfel că echipa și-a încheiat evoluțiile din această stagiune, una în care a retrogradat direct în Liga a 3-a, în urma clasării pe poziția a șasea în clasament, cu 18 puncte. Au retrogradat direct din grupa B ultimele două clasate, Unirea (locul 6) și Astra Giurgiu (locul 7, cu -1 punct).    

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Unirea Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii