Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanța a învins Astra Giurgiu în deplasare. În minutul 19, oaspeții conduceau cu 3-0!

ro

05 Mar, 2022 13:47 2215 Marime text
  • Formația gazdă a marcat în repriza a doua.

Echipa de fotbal Unirea Constanța a susținut astăzi meciul din etapa a 18-a a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare Astra Giurgiu, ultima clasată, cu -1 punct.

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-2 (3-0), după ce Unirea a condus cu 3-0 încă din minutul 19!

Golurile au fost marcate de Chirițoiu (2), Ardelean (16), Trif (19), respectiv Giuroiu (81) și Negruț (86).

Înaintea partidei, echipa constănțeană se afla pe locul 17, cu opt puncte, rămânând pe această poziție și după partida de la Giurgiu, zestrea de puncte crescând însă la 11.
  
Leo Strizu, antrenorul Unirii, a început meciul cu: Udrea - R. Zamfir, Gogor, Tălmaciu, Șuteu, Cireșoiu, Ciuciulete, Ardelean (cpt.), Trif, Chirițoiu, R. Niță. Rezerve: Țipu, Coza, R. Tudor, Neacșu, Carabela, Nicola, Șerbănescu, Mitrache, Bodea.    

Victorieee! Echipa noastră câștigă la Giurgiu și continuă lupta pentru menținerea în Liga a 2-a, este mesajul grupării de pe litoral.

Este bine că am câștigat, dar cei intrați după pauză m-au dezamăgit. Am făcut o primă repriză bună, în care am marcat rapid de trei ori și ne-am creat multe ocazii. Nu sunt mulțumit pe deplin, pentru că vreau să avem o creștere în joc, iar acest lucru s-a întâmplat doar în prima repriză. Ne așteaptă un meci greu săptămâna viitoare cu Petrolul Ploiești, a spus Leo Strizu.

 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Unirea Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii