Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida Unirea Constanța - CSA Steaua București, din Liga a 2-a, se va juca la Buftea

ro

23 Feb, 2022 00:00 2451 Marime text
 
 

 
  • În clasament, formația din Constanța se află pe locul 17, cu opt puncte, iar CSA Steaua ocupă poziția a șasea, cu 28 de puncte.
 
Echipa de fotbal Unirea Constanța începe seria meciurilor oficiale din acest an în Liga 2-a, sâmbătă, 26 februarie, susținând partida din etapa a 17-a, pe teren propriu cu CSA Steaua București.
 
Până acum, echipa de pe litoral a disputat meciurile de acasă pe stadionul din Techirghiol, însă, cum la arena „Sparta“ se desfășoară lucrări de îmbunătățire a gazonului, partida cu CSA Steaua va fi găzduită, de la ora 12.30, de baza sportivă de la Buftea.
 
„Primul nostru meci oficial din acest an, cu CSA Steaua București, se va disputa pe terenul bazei sportive a Centrului Național de Fotbal de la Buftea. Casa noastră din prima parte a campionatului, stadionul Sparta din Techirghiol, a intrat într-un proces de modernizare, fiind în plină refacere suprafața de joc. Clubul nostru a trimis solicitări pentru a putea susține jocurile oficiale la baza sportivă a Academiei «Gheorghe Hagi» din Ovidiu sau pe stadioanele de la Slobozia și Călărași, dar răspunsurile primite au fost negative. Stadionul «Gheorghe Hagi» din Constanța nu întrunește condițiile necesare pentru a găzdui partide la nivelul Ligii a 2-a“, este mesajul Unirii Constanța.
 
În clasament, formația din Constanța se află pe locul 17, cu opt puncte, după două victorii, două egaluri și 12 eșecuri, golaveraj 13-44. De cealaltă parte, CSA Steaua ocupă poziția a șasea, cu 28 de puncte. În perioada de pregătire competițională, Unirea a disputat cinci meciuri amicale: 3-0 cu FCSB 2 (Liga a 3-a), 1-2 cu Progresul Spartac (Liga a 3-a), 4-4 cu Unirea Slobozia (Liga a 2-a), 3-2 cu Metaloglobus București (Liga a 2-a) și 1-1 cu FC Argeș II (Liga a 3-a). S-a văzut o oarecare oboseală, dar jocul din cele doua amicale cu formații din Liga a 2-a mă face încrezător pentru partea a doua a campionatului“, a declarat Leo Strizu, antrenorul Unirii, după partida cu FC Argeș II.
   
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)    
 
Citește și:
 
Unirea Constanța a remizat în ultimul amical înaintea începerii campionatului
 
Fotbalistul Andreas Chirițoiu, de la Unirea Constanța, a marcat golul României Under-19 din meciul cu Poli Iași (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii