Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şansă spre centura mondială Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, de la Keru Kento Constanţa, luptă, la Iaşi, în gala „Colosseum“ (galerie foto)

ro

19 Apr, 2018 00:00 4491 Marime text

Keru Kento Constanţa are doi luptători în gala „Colosseum“, de la Iaşi, care se dispută vineri, 20 aprilie. Este vorba de Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, care se vor duela cu doi luptători de la Scorpions Iaşi. Crăciunică îl va întâlni pe Andrei Leuştean, iar Mărcuţă pe Marius Grăunte.
 
„Adversarii sportivilor noştri sunt foarte buni, dar mergem la Iaşi să câştigăm. Atât Mădălin, cât şi Cosmin sunt bine pregătiţi, nu au probleme cu accidentările şi abordează partidele cu optimism“, a declarat Lucian Stoicoci, antrenorul de la Keru Kento. Gala va începe la ora 20.00. Meciul lui Cosmin Mărcuţă este al treilea în program, iar al lui Mădălin Crăciunică - al şaselea.
 
„În Colosseum este întotdeauna un singur învingător. Doi dintre cei mai buni «gladiatori» ai categoriei -71kg vor lupta pentru o şansă spre centura mondială Colosseum Tournament: Andrei Leuştean vs Mădălin Crăciunică“ şi „Marius Grăunte vs Cosmin Marcuţă se anunţă una dintre cele mai interesante lupte din arena Colosseum Tournament de la Iaşi. Câştigătorul se va califica pentru gala din 24 mai, de la Bucureşti. Cine va învinge?“, sunt prezentate cele două partide de către organizatori.
 
Keru Kento mai are un sportiv care va evolua în perioada următoare într-o gală. Tarkan Ismail se află pe afişul competiţiei „Golden Fighter Bulgaria – România“, care se va disputa în ţara vecină, la Varna, pe 28 aprilie. Adversarul lui Tarkan este Atanas Bojilov, de la Samurai Gym Burgas. În aceeaşi gală va urca în ring, întărind echipa României, şi cunoscutul luptător constănţean Alex Filip, de la Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei), care se va duela cu Eduard Aleksanian, de la Dream Varna Gym.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor
 
Mădălin Crăciunică și Cosmin Mărcuță, victorioși Cristi Stoica a disputat finala piramidei galei WMF Supreme Fights
 
Luptător la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică, înfrângere la gala internaţională de la Imola. Ce au declarat „Micul Bonjasky“ și antrenorul său
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii