Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:48 23 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălin Crăciunică și Cosmin Mărcuță, victorioși Cristi Stoica a disputat finala piramidei galei WMF Supreme Fights

ro

01 Apr, 2017 11:41 4378 Marime text

Luptătorul constănțean Cristi Stoica, de la CS Tai-Chi-Do-Ryu (antrenor, Marcel Ilașcu) a disputat finala piramidei de patru de la gala WMF Supreme Fights, de la Chiajna. În prima partidă, „The Legend“ l-a învins pe Valerian Traistă, apoi, în meciul pentru centură, a cedat în fața lui Mădălin Mogoș.

„Astăzi nu a fost să fie. Am câștigat primul meci și am pierdut finala la puncte. Mulțumesc antrenorului Marcel Ilașcu, pentru că m-a pregătit cât s-a putut și vă mulțumesc vouă celor care v-ați uitat la tv sau ați făcut un efort să veniți! Data viitoare va fi mai bine! Osu!“, a fost mesajul lui Cristi Stoica.

Celălalt constănțean prezent în piramidă, Adrian Roșca, de la CS Bogdan Ciubotariu (antrenor, Samir Regep) a pierdut din prima partidă, fiind învins prin KO în repriza întâi de Mădălin Mogoș.

În afara piramidei au luptat și trei constănțeni de la CS Keru Kento Constanța (antrenor, Lucian Stoicoci). Doi dintre ei, Mădălin Crăciunică și Cosmin Mărcuță, s-au impus la puncte, iar Ismail Tarkan a pierdut (tot la puncte), dar a lăsat o impresie frumoasă. „Pentru primul meci la profesioniști, Tarkan a luptat foarte bine. Are numai 18 ani și vine tare din urmă“, a declarat Lucian Stoicoci.      

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii