Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Voi lupta să rămână la mine cât mai mult timp!“ Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala „Supreme Night Fight“ (galerie foto)

ro

04 Apr, 2019 00:00 2678 Marime text
Doi luptători de la Urban Legend Academy Constanţa, Mădălin Crăciunică şi Cristi Stoica, au evoluat în ediţia a treia a galei „Supreme Night Fight“, care s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Dej.
 
Întrecerea de kickbox pe reguli de K-1 a adus în ring luptători cunoscuţi din România, Italia, Republica Moldova şi Ucraina. Mădălin „The Little Groot“ Crăciunică s-a duelat cu Valentin Sachelaru, de la CS Friends Gym Satu Mare, iar miza meciului a fost una importantă: centura SNF. La final, victoria i-a aparţinut lui Crăciunică! „Voi lupta ca centura să rămână la mine cât mai mult timp! Mulţumesc domnului Paul Florean pentru această oportunitate. Le mulţumesc antrenorului meu, domnul Mihai Isop, pentru tot efortul depus de a mă pregăti, şi colegilor de antrenament. Familiei, care mă susţine necondiţionat. Tuturor care sunt alături de mine şi mă încurajează indiferent de rezultat. Sponsorilor, pentru susţinere“, a declarat Mădălin Crăciunică.
 
Cristian „The Legend“ Stoica l-a întâlnit în ring într-un superfight pe Dragoş Flueraşu, de la Centrul de Arte Marţiale Tengu Cluj, în faţa căruia constănţeanul a pierdut.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Sportivi la Urban Legend Academy Mădălin Crăciunică luptă pentru centură în gala „Supreme Night Fight“, în care evoluează şi Cristi Stoica

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii