Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urban Legend, un nou proiect Liga MMA îşi derulează, la Tulcea, prima ediţie. Luptă şi Mădălin Crăciunică, din Constanţa

ro

05 Jul, 2019 00:00 3904 Marime text
Prima ediţie a galei Liga MMA va fi găzduită de Sala Polivalentă din Tulcea, joi, 18 iulie, accesul în sală făcându-se cu începere de la ora 19.00.
 
Evenimentul este organizat de Mihai Isop (fondator al Urban Legends Fighting Championship) şi Alin Pricopie, co-organizator fiind Ion Becherute. „Derulăm un nou proiect, căutând tinere talente pentru Urban Legend. Gala de la Tulcea va avea 19 partide, toate pe reguli de MMA. Mă mândrescu cu faptul că galele organizate de noi au mereu un număr mare de meciuri. Nu am coborât niciodată sub 16 partide, iar numărul maxim a fost de 21 - 22“, a declarat Mihai Isop.
 
În Liga MMA de pe 18 iulie vor evolua luptători din Tulcea, Bucureşti, Galaţi, Iaşi, Timişoara şi Constanţa, care îl trimite la Tulcea pe Mădălin Crăciunică (Urban Legend Academy). Aflat la primul său meci pe reguli de MMA, „The Little Groot“ va avea ca adversar la această gală un luptător local. Alţi sportivi cunoscuţi care vor lupta sunt Aurel Răsteanu (campionul absolut al categoriei 67 kg la MMA al Urban Legend), Alin Chirilă (luptător cu rezultate importante şi pe plan extern), Ion Becherute, Ionuţ Cireşescu, Alex Panţuru sau Marian Olaru.
 
„Va fi prezent la gală, cu trei sportivi de la Scorpions Iaşi, şi Mihai Constantin, antrenorul lui Cătălin Moroşanu, nefiind exclus să vină, pentru a asista la eveniment, şi «Moartea din Carpaţi»“, a mai spus Mihai Isop.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii