Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Luptătorul Mădălin Crăciunică a devenit tătic „Îngerașul! Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“

ro

27 Apr, 2020 00:00 4713 Marime text

Un nou moment de mare fericire în viața luptătorului constănțean Mădălin Crăciunică, după căsătoria cu Sarah Iuria. S-a născut, de câteva zile, copilul celor doi, o fetiță, care a venit pe lume chiar în ziua de Sfântul Gheorghe!

Micuța a avut la naștere 2,810 kilograme și 51 de centimetri. Ținând cont de ziua specială în care a adus-o barza, moștenitoarea soților Crăciunică va primi și un prenume de sfânt, Georgiana, pe lângă Alma. „ Avem o... Georgiana. Să ne fie sănătoasă. Alma Georgiana Crăciunică!“, a anunțat plină de bucurie bunica fetiței din partea tatălui.

„Bunica, hai să-i facem codițe!“   


Vestea nașterii celei mai noi membre a familiei Crăciunică i-a bucurat nespus și pe apropiații părinților și ai bunicilor, care s-au întrecut în mesaje de felicitare. „Să vă trăiască, să fie sănătoasă!“,  „Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“, „Să crească frumos și La mulți ani!“, „Să vă trăiască sănătoasă îngerașul și să vă bucurați de ea!“, „Sănătate maximă întregii familii și mult noroc la îngeraș! Să vă ajute Dumnezeu în tot ce v-ați propus, mult succes!“, „Bunica, hai să-i facem codițe!“, „Frumușică foc! Prințesa mică!“, „Yupii! Felicitări, să fiți sănătoși cu toții!“, „Să vă trăiască prințesa și voi pe lângă ea!“, „Sănătate, bucurie, noroc, fericire!“, „Mă bucur foarte mult pentru voi!“, „Bine ai venit pe lume, draga mea!“, „Multă sănătate, fericire și răbdare! Ai născut o frumusețe de fetiță“ sau „Oooo, să vă trăiască prințesa, scumpă foc! Să fie sănătoasă, să crească mare și multe bucurii să vă aducă în inimile voastre!“, au fost câteva dintre urări.

Kickboxing nu a fost primul său sport       


Înainte de a face kickboxing (a început la Keru Kento), Mădălin a mai practicat înot, tenis de câmp şi fotbal (la Elpis Constanţa). După Keru Kento, Mădălin Crăciunică a reprezentat Urban Legend Academy, iar de la ultimul meci pe care l-a susţinut, în gala OSS Fighters, de la Mamaia, în vara anului trecut, a decis să ia o pauză mai lungă. Va reveni însă în circuit, dar plănuieşte să treacă la MMA. Mădălin a evoluat în partide de kickboxing pe reguli de K-1 şi în alte gale, precum Superkombat (inclusiv în străinătate, la Milano), Colosseum Tournament, Urban Legend, gala internaţională de la Imola, Turneul Campionilor, Liga MMA, WMF Supreme Fighets, Supreme Night Fight sau APP Fighting Promotion (la ultimele două cucerind centura).  

Sursa foto: Facebook (Mădălin Crăciunică)

Citește și:

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii