Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finală constănțeană în piramida de la 77 kg a Colosseum Tournament. Ștefan Orza, învingător. „Diamantul“ are victorii pe linie! (GALERIE FOTO)

ro

27 Aug, 2022 16:19 2600 Marime text

 
  • Ștefan Orza a câștigat toate cele 16 partide disputate până acum la profesioniști, 14 dintre victorii fiind obținute prin KO.
Gala Colosseum Tournament 34, desfășurată la Brașov, a adus față în față în ring, în finala piramidei de patru de la categoria 77 kg, doi constănțeni, Ștefan Orza și Mădălin Crăciunică.
 
În vărstă de 22 de ani, Ștefan Orza (1,77 m, 77 kg), de la Sharks Gym Constanța (antrenor, Daniel Asaftei), câștigase toate cele 15 lupte disputate până atunci la profesioniști (14 dintre ele prin KO) și și-a menținut invincibilitatea și după întâlnirea cu Mădălin Crăciunică (28 de ani, 1,80 m, 77 kg), sportiv de la Fearless Gym (antrenor, Robert Mănicu), care avea 22 de victorii și opt înfrângeri la profesioniști înainte de această luptă. Zis și „Diamantul“, Ștefan Orza, care a originar din satul constănțean Moșneni și activează la ISU „Dobrogea“, la Secția de Pompieri Mangalia, s-a impus la puncte în duelul cu Crăciunică.

„Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul necondiționat și pentru efortul depus“, a declarat Ștefan Orza.

„Vă mulțumesc celor care sunteți alături de noi! După muncă și răsplată! Suntem Sharks Gym Constanța“, a punctat și Daniel Asaftei.
 
În semifinală, Ștefan Orza l-a întâlnit pe Anghel Cardoș, de la Friends Gym (36 de ani, 1,83 m, 77 kg, 50 de victorii și 23 de înfrângeri), pe care l-a învins la puncte. În schimb, în partida din penultimul act, Mădălin Crăciunică a dispus prin KO (în repriza întâi) de Andrei Verde, de la Tengu Cluj (23 de ani, 1,83 m, 77 kg, opt victorii și cinci înfrângeri).

 

„A fost o seară spectaculoasă la Colosseum Tournament. Primul meci l-am câștigat prin KO în prima repriză, al doilea l-am pierdut la puncte, lucru care mă face doar să-mi doresc să fiu mai bun și să perseverez mai mult în pregătire, alături de antrenorul Robert Mănicu. Visul meu este să devin campion și alături de Winner și Lirapay sunt mai aproape să-l îndeplinesc. Mulțumesc pentru susținere și implicarea voastră în misiunea mea!“, a fost mesajul lui Mădălin Crăciunică.

„Î
n primul rând, vreau să te felicit pentru munca depusă și seriozitatea de care dai dovadă la fiecare antrenament. Chiar dacă nu ne-au ieșit planurile așa cum ne-am dorit, să știi că voi fi alături de tine și ne vom antrena mai mult, pentru a dovedi că ești cel mai bun la această categorie. Vă mulțumim tuturor celor ce ne-ați fost alături și ne-ați susținut!“, a punctat și Robert Mănicu.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (Ștefan Orza, Paul Florian, Daniel Asaftei, Robert Mănicu) 
 
Citește și:
 
Luptătorul de la Sharks Gym Constanța
Ștefan Orza, victorie importantă contra lui Andrei Ostrovanu, la debutul în Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)
 
„Voi lupta să rămână la mine cât mai mult timp!“
Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala „Supreme Night Fight“ (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii