Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălin Crăciunică, alesul Super Pro Contract pentru o luptă în străinătate oferit lui „Little Groot“, după evoluţia de la gala Urban Legend

ro

18 Dec, 2018 00:00 3503 Marime text
Ediţia a şasea a galei de sporturi de contact Urban Legend, de la Constanţa, a fost organizată în colaborare cu biroul de impresariat sportiv Super Pro, care a anunţat înainte de eveniment că îi va oferi un contract individual pentru o luptă în străinătate luptătorului care va impresiona cel mai mult în cadrul galei.
 
Iar, după cum a dezvăluit promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship, alesul Super Pro este Mădălin Crăciunică, de la Urban Legend Academy, care a dispus la categoria 71 kg, într-un meci pe reguli de K1 de Daniel Roibu. „Little Groot“ Crăciunică s-a impus înainte de limită, în repriza a doua.
 
„Mă bucur pentru această victorie, ca şi pentru contractul viitor. E un pas foarte mare în cariera mea“, a declarat luptătorul. „Mădălin va avea o şansă să debuteze la unul dintre evenimentele mari din Europa, să impresioneze şi să treacă luptător de clasă A“, a precizat Mihai Isop.
 
Victoria de la Urban Legend este a treia la rând pentru Crăciunică, după cele din Grecia, de la gala Colosseum (în care l-a învins pe un elen, Papadopoulos), şi de la Cluj, din gala UFT (Ultimate Fighting Tournament), când l-a învins la categoria -75 kg pe Bogdan Costan.

„Vârful carierei mele de până acum“

Mihai Isop a subliniat că promoţia constănţeană Urban Legend a avut un an foarte bun. „Am pus în scenă trei gale, toate la nivel înalt, ultima, Urban Legend 6 Super Pro Gold Edition, fiind vârful carierei mele de până acum. Cred că a fost cel mai frumos eveniment pe care l-am organizat până în prezent. Ne bucurăm că Urban Legend a început să primească şi recunoaştere internaţională“, a precizat promotorul. Referitor la gala care ar putea avea loc la Londra, în vara anului 2019, Mihai Isop a spus: „Voi discuta luna viitoare cu cei doi parteneri ai mei despre această posibilitate. Foarte probabil, voi merge la Londra, să văd la faţa locului care e situaţia, după care vom lua o decizie, dacă vom considera că e în favoarea sportivilor şi a promoţiei“, a punctat Mihai Isop.
 
Sursa foto: Facebook (Mădălin Crăciunică)
 
Citeşte şi:
 
Aurel Răsteanu şi Cătălin Miron au câştigat centurile la gala Urban Legend Super Pro, de la Constanţa
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii