Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby-ul în sărbătoare CS Năvodari debutează în Divizia Naţională

ro

30 Mar, 2013 00:00 1562 Marime text
Nou-promovată în Divizia Naţională de seniori (al doilea eşalon valoric al rugby-ului din România), echipa CS Năvodari (antrenori, Cornel Suciu şi Cristian Husea) debutează astăzi în competiţie, întâlnind în deplasare, de la ora 10.00, CS Ştiinţa Petroşani.

Tot astăzi se joacă celelalte meciuri ale etapei inaugurale: de la ora 10.00 - RC Bârlad - RC Stejarul Buzău, CSUAV Arad - CSM Bucovina Suceava; de la ora 15.00 - CS Poli Agro Iaşi - RCM Galaţi. „Având în vedere că suntem nou-promovaţi, urcând de la statutul amator la un nivel mai ridicat, pentru primul an de Divizie ne-am fixat un obiectiv realist, evitarea retrogradării”, a declarat Cornel Suciu.

Reprezentanta Constanţei în Superliga Naţională (eşalonul de elită), RCJ Farul, are meci mâine, când va juca în Bucureşti cu Dinamo, pe stadionul „Florea Dumitrache”, de la ora 11.00. Meciul este transmis în direct de rugbytv.ro. Partida contează pentru etapa a doua a competiţiei. În prima, Farul a câştigat la Constanţa cu CSM Bucureşti (18-9), în vreme ce Dinamo a pierdut cu 10-27 pe terenul Stelei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii