Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, rămâne la bătaie pentru un nou titlu de campion naţional

ro

04 Sep, 2015 00:00 1688 Marime text
Campionul naţional en-titre al grupei H, clasa 3, de la întrecerea naţională de viteză în coastă, Emil Ghinea, din Mangalia, rămâne în cursa pentru cucerirea unui nou titlu, după rezultatul înregistrat la Trofeul Teliu, de la Braşov (etapa a cincea a întrecerii), în care a ocupat locul trei. 
 
„Nu am reuşit să mă clasez pe prima poziţie, însă a fost o cursă OK, în care am mers constant fără riscuri şi n-am forţat. Mai trebuie să fac nişte update-uri la maşină, iar suspensia de circuit nu mă ajută. Însă important e că rămân la bătaie pentru titlul de campion. Le mulţumesc sponsorilor mei“, a declarat Emil Ghinea (36 de ani), care conduce un bolid Renault Clio RS V6 Trophy (unicat în România).
 
În clasamentul general al grupei H, clasa 3, pilotul din Mangalia se află pe locul doi, după ce, înaintea rundei a cincea, ocupa prima poziţie. În celelalte patru etape, Ghinea a câştigat o cursă, s-a clasat de două ori pe locul doi şi o dată pe locul trei. Până la finele campionatului, mai sunt două etape: Trofeul Câmpulung Muscel (19 - 20 septembrie) şi Marele Premiu al Braşovului (3 - 4 octombrie).
 
Performerul din Mangalia concurează în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă din anul 2011, iar în cele patru ediţii la grupa H, clasa 3, a cucerit trei titluri de campion al României şi unul de vicecampion. În plus, în ultimele două stagiuni, s-a impus cu o rundă înainte de finalul competiţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii