Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O zi istorică” Patru ani de când FC Viitorul a devenit campioana României

ro

13 May, 2021 14:05 3272 Marime text
  • În lotul lotul pregătit în sezonul 2016/2017 de managerul tehnic Gheorghe Hagi s-au aflat nu mai puțin de 21 de jucători crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi.

Ziua de 13 mai 2017 a intrat în istoria FC Viitorul şi a fotbalului dobrogean, fiind data la care tânărul club constănţean a cucerit în premieră titlul de campioană a României.

Astăzi se împlinesc patru ani de la acel moment unic.

Avându-l la timonă, ca manager tehnic, pe Gică Hagi, echipa constănţeană a obţinut o performanţă deosebită, şi în condiţiile în care a mizat pe un lot de jucători cu mulţi tineri promovaţi din Academia Hagi.

Ulterior, FC Viitorul şi-a adăugat în palmares alte două preţioase trofee interne: Cupa şi Supercupa României.

13 mai 2017 va rămâne un moment de referință pentru fotbalul din Dobrogea, indiferent câte trofee vor mai fi cucerite de acum înainte. O zi istorică, o zi în care Constanța a reușit să triumfe după un sezon incredibil, de-a lungul căruia în lotul pregătit de managerul tehnic Gheorghe Hagi s-au aflat nu mai puțin de 21 de jucători crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi!, este mesajul FC Viitorul.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii