Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul HC Dobrogea Sud - Sporting Lisabona, din EHF European League, încheiat la egalitate

ro

22 Sep, 2020 21:41 2837 Marime text
  • Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a întâlnit la Constanța Sporting Lisabona.
 
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a disputat în această seară, pe teren propriu,  prima manșă a dublei întâlniri din turul doi al EHF European League, contra formației portugheze Sporting Lisabona.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 27-27, 16-14 la pauză pentru oaspeți, soarta calificării urmând a se decide în returul programat pe 29 septembrie, la Lisabona.

Am avut o repriza a doua foarte buna, pe care am castigat-o cu 13-11. Am condus si la 4 goluri, insa Sporting a revenit si a preluat conducerea, dar baietii nostri au avut puterea unei noi reveniri pe final. Am avut momente in care ne-am aparat perfect si sigur putem sa repetam un joc cel putin la fel de bun si in retur. Am aratat ca se poate si ca meritam sa ajungem in grupe. Totul se joaca la Lisabona! Bravo, băieți! Hai, Constanța!, a fost mesajul clubului constănțean.

Pentru formația constănțeană au marcat Nistor – 10 goluri, Komogorov – 5, Buricea – 3, Nikolic – 3, Chikovani – 1, Radojevic – 1, Șandru – 1, Onur – 1, Simovic – 1 și Susanu – 1.

Sursa foto: Facebook (HC Dobroge Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii