Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Ovidiu. Intrare liberă FC Viitorul Under-19, campioana României, debutează astăzi în Youth League

ro

02 Oct, 2018 00:00 1512 Marime text
Campioana României la categoria de vârstă Under-19, FC Viitorul, susţine astăzi, de la ora 18.00, la Ovidiu, prima manşă a turului întâi din Youth League (Liga Campionilor U-19), contra croaţilor de la Dinamo Zagreb.
 
FC Viitorul este antrenată de Cristian Cămui şi Vasile Mănăilă şi a devenit campioana României U-19 în luna iunie a acestui an, după 4-0 în finala cu Dinamo Bucureşti U-19. Youth League este unica întrecere europeană Under-19. Au drept de joc jucătorii născuţi după 1 ianuarie 2000, iar în lot pot fi şi trei jucători născuţi în 1999, care au contribuit în sezonul precedent la obţinerea titlului de campioană. Jucătorii Viitorului eligibili pentru această regulă sunt Radu Boboc, Robert Neciu, Tudor Băluţă, Alexandru Măţan şi Denis Drăguş, urmând a juca diseară Boboc, Măţan şi Neciu.
 
„În mod normal, după evoluţiile sale bune din ultima perioadă, Boboc trebuie să joace titular (n.r. cu Astra Giurgiu, în Liga 1), dar l-am pus rezervă şi nu voiam să-l bag, dar la pauză am fost nevoit, întrucât aveam mulţi jucători cu cartonaşe galbene. Şi să fim pe flancuri mult mai iuţi. S-a văzut că are puţină oboseală. El cu Măţan şi Neciu vor juca marţi. Pe Măţan de aceea l-am schimbat, i-am spus că-l voi folosi o repriză şi să joace cât poate de bine. Şi juniorii au nevoie de ei în atac“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Întâlnirea de diseară din Youth League va fi arbitrată de o brigadă din Albania, formată din Juxhin Xhaja, Ani Kociaj şi Heraj Lisaku. Clubul constănţean a decis ca intrarea spectatorilor să fie liberă. Manşa retur este programată pe 24 octombrie, la Zagreb, de la ora 16.00. Învingătoarea dublei manşe dintre FC Viitorul şi Dinamo Zagreb va obţinea calificarea în turul secund al Youth League, fază a competiţiei în care va întâlni câştigătoarea dublei confruntări dintre Astana (Kazahstan) şi Vllaznia (Albania).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii