Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii“ Farului spun că, în tur, nu ei au cerut să se joace vineri, ci Academica Clinceni

ro

24 Nov, 2015 00:00 1463 Marime text


FC Farul are liber la mijlocul acestei săptămâni (în etapa a 16-a a Ligii a 2-a), „marinarii“ urmând a reveni pe teren sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 11.00, pe terenul Academicii Clinceni, în runda a 17-a. În acest moment, gazdele se află în clasament pe locul trei, cu 27 de puncte, iar Farul ocupă poziţia a cincea, cu 25 de puncte.
 
„Le-am cerut celor de la Farul să amânăm cu o zi disputarea meciului de sâmbătă și n-au fost de acord, deşi, în tur, noi am acceptat să jucăm la Constanța cu o zi mai devreme“, a declarat managerul general al Academicii, Bogdan Apostu, fost fotbalist şi la Farul.
 
Această afirmaţie, postată pe pagina de Facebook a clubului ilfovean, a atras o reacţie de la Farul, directorul sportiv Cosmin Şişcu precizând: „În tur, cererea ca meciul să joace cu o zi mai devreme, vineri, 18 septembrie, cu care noi am fost de acord, i-a aparţinut Academicii, nu Farului. Echipa din Clinceni evolua atunci în Cupa României cu FC Viitorul II (marţi, 22 septembrie) şi a solicitat devansarea confruntării cu Farul. Singura noastră cerinţă de atunci a fost să jucăm în nocturnă, ceea ce Academica a acceptat. Acum, nu putem evolua duminică, 29 noiembrie, din motive obiective“.
În tur, Farul s-a impus la scor, cu 4-1 (M. Ion 34, 88, S. Chiţu 81 - din penalty, Dobrosavlevici 87 - autogol).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii