Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mâine îmi reface bostanu... wish me luck!" Băiatul preşedintelui Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi" a fost operat cu succes

ro

16 Oct, 2012 01:00 4100 Marime text

peniu-peniusursafotofacebookcom1.jpgPaul Mihai Peniu, fiul cel mic al preşedintelui Academiei „Gheorghe Hagi", Paul Peniu, a fost operat ieri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar intervenţia chirurgicală a fost reuşită, neapărând complicaţii. Medicii au declarat că starea generală a tânărului de 25 de ani este bună

„Operaţia a început în jurul orei 10.00 şi a durat 75 de minute. În termeni populari, i-au pus oasele la loc. Osul de la cap, care era înfundat, a fost adus pe o poziţie normală. Nu au fost complicaţii, iar acum se urmează procedura standard din asemenea cazuri. Dacă totul decurge normal, cam în zece zile îi vor fi scoase firele. Să sperăm că Mihăiţă va fi ferit de probleme post-operatorii", a declarat Paul Peniu.

 

peniu-peniusursafotofacebookcom.jpgBăiatul său a fost internat în spital în zorii zilei de sâmbătă, cu diagnosticul „fractură cu înfundare parietală stânga", după ce a fost lovit de un individ cu o sticlă în cap, în zona Complexului „Grand" din Constanţa.

Potrivit lui Paul Peniu, în acea dimineaţă nefericită, Paul Mihai şi soţia sa, Ioana Coralia (24 de ani), împreună cu un prieten, Claudiu (26 de ani), veneau dintr-un club şi se îndreptau către un restaurant, să mănânce. Tinerii soţi o luaseră mai înainte, iar prietenul rămăsese în urma lor. La „Grand", între acesta şi un grup de băieţi, aflaţi sub influenţa alcoolului, potrivit poliţiştilor, s-a iscat un diferend, iar Paul Mihai a vrut să intervină pentru a-i despărţi.

„Nu a apucat să aplaneze conflictul, pentru că imediat a primit ceva în cap, din spate, moment din care nu mai ştie nimic. Un taximetrist din zonă l-a urcat în maşină şi l-a dus la spital, iar alţi şoferi de taxi au imobilizat trei dintre cei cinci tineri care formau grupul şi au anunţat poliţia", a povestit Paul Peniu.

Unul dintre cei trei tineri care au fost conduşi la poliţie sâmbătă pentru cercetări are 20 de ani, iar ceilalţi doi au 24 de ani. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa au declarat că presupuşii agresori sunt cercetaţi în stare de libertate, nedispunându-se nicio măsură împotriva lor pentru că încă nu se ştie cine a lovit cu sticla. Cercetările continuă.

„Mâine îmi reface bostanu... wish me luck!"

De pe patul de spital, Paul Mihai a postat, duminică, un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Mâine îmi reface bostanu... wish me luck". Like-urile şi reacţiile prietenilor nu au întârziat să apară: „Regretabilă întâmplare, Mihai, baftă mâine, multă sănătate!" (Marian Florea); „Mihăiţă, acum am aflat de accidentul tău, sper să nu fie nimic grav! Însănătoşire grabnică!" (Gabriel Negrilă); „Multă sănătate!" (Titi Nistor). I-au mai postat mesaje Dan Tănase, Dragoş Ştefănescu, Ruxandra Vinţeanu, Bogdan Chiriţoiu, Petre Roman, Diana Nicoleta Pătrăşcoiu, Monica Clenciu, Andreea Cojocaru, Dan Popa, Marius Codin, Nico Lupoiu sau Cristina Dinu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii