Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Firma Eco Public închiriază și igienizează toaletele ecologice din orașul Eforie. Care este valoarea totală a contractului (DOCUMENTE)

ro

07 Apr, 2024 17:00 577 Marime text
  • Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 7 aprilie 2024, Eco Public SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul în București, sectorul 6, pe Splaiul Independenței nr. 319 și obiectul de activitate este „colectarea și epurarea apelor uzate”
 
În data de 4 aprilie 2024, în SEAP, au apărut două anunțuri referitoare la încheierea unor contracte prin cumpărare directă între Consiliul local al orașului Eforie, județul Constanța, și firma Eco Public.
 
Un contract prevede închirierea de toalete ecologice de către autoritatea contractantă pentru suma de 6.480 de lei.
 
Al doilea contract constă în achiziția serviciilor de igienizare a toaletelor ecologice. Serviciile respective presuspun: vidanjare, spălare interior – exterior, detergent biodegradabil, hârtie igienică și dezodorizant.
 
Valoarea acestui contract este de 80.280 de lei.
 
Despre Eco Public
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 7 aprilie 2024, Eco Public SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul în București, sectorul 6, pe Splaiul Independenței nr. 319 și obiectul de activitate este „colectarea și epurarea apelor uzate”.
 
Eco Public SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de aproape nouă milioane de lei, un profit de peste 1,2 milioane de lei și 37 de angajați.
 
Firma are patru puncte de lucru, din care unul este în Eforie Sud, județul Constanța.
 
Conform sursei citate, asociații sunt Marius Eugen Avram și Paul Deaconu. Primul deține 51% din capital, iar al doilea 49%. Paul Deaconu apare și ca administrator al firmei.
 
După cum arată licitatiapublica.ro, Eco Public SRL este câștigătoare a 1.579 de cumpărări directe în toată țara, din care 41 sunt în județul Constanța. Primul contract încheiat datează din 19 martie 2018.
 
Toate cumpărările directe ale Eco Public SRL încheiate cu autorități contractante din județul Constanța pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii