Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Elitelor Under-17 FC Viitorul a întors scorul în semifinala cu Universitatea Craiova

ro

25 May, 2021 18:29 4003 Marime text
  • Echipa din Bănie a condus cu 1-0, înscriind din penalty, în minutul 39.  

Terenul central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, a găzduit, astăzi,  manșa tur a semifinalei Ligii Elitelor Under-17 (jucători născuți după 1 ianuarie 2004), dintre FC Viitorul U17 și Universitatea Craiova U17.

Partida a fost extrem de disputată și s-a încheiat cu succesul la limită al gazdelor, după ce au refăcut handicapul unui gol după pauză!

Oltenii au deschis scorul din penalty, prin Ștefan Bană, în minutul 39 (fault în careu comis de Osman asupra lui Iepure). La doar patru minute de la reluare, Eduard Radaslavescu a restabilit egalitatea, cu un șut în vinclu de la marginea careului, pentru ca Adrian Mazilu să stabilească scorul final în minutul 79, când a reluat cu capul în plasă în urma unui corner, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


În minutul 90+1, un jucător de la echipa craioveană, fundaşul Matei, a primit cartonaşul roşu, în urma a două avertismente.

Au evoluat formațiile:

FC Viitorul U17 (antrenor, Ionuț Mihu): Dincă - Maftei, Osman, Duțu, Curea - Radaslavescu, Martinovic, Bujor (52 Borza) - Malama (72 Sali), Băceanu (86 Pleșa), Caragea (52 Mazilu).

Rezerve neutilizate: Răfăilă - Sulițanu, Răducioiu, Neicu, Stancu.

Universitatea Craiova U17 (antrenor, Alexandru Stoica): Lungu - Matei, Bușu, Hrelea, Benga - Lăpădătescu (43 Balica), Sala (80 Geangălă), Domnu - Bană (87 Mihart), Iepure, Cercel (55 Zamfir). Rezerve neutilizate: Bunea - Iordache, Istratie, Șandru.
 
Meciul retur este programat sâmbătă, 29 mai, de la ora 12.00, la Craiova.

În cealaltă semifinală, manșa tur: UTA U17 - FCSB U17 4-1.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meci.

Sursa foto: FC Viitorul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii