Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Timişoara, dobrogenii ar fi mulţumiţi şi cu un gol al portarului „De când a venit Cătălin Anghel, Săgeata joacă altceva”

ro

28 Feb, 2014 00:00 1618 Marime text
După ce a debutat cu dreptul în 2014, trecând la Constanţa cu 1-0 de FC Botoşani, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării, Săgeata Năvodari joacă din nou un meci important în bătălia pentru evitarea subsolului clasamentului. Mâine, în etapa a 21-a a Ligii 1, jucătorii pregătiţi de Cătălin Anghel, Gică Butoiu şi Norbert Niţă întâlnesc în deplasare, de la ora 18.00 (în direct la Digi Sport 1), Poli Timişoara. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, bănăţenii, pe locul 11, cu 25 de puncte, Săgeata pe poziţia a 12-a, cu 22 de puncte. „Suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă dificilă, contra unui adversar valoros, o echipă de tradiţie din România.

Este o formaţie bine pregătită, care luptă până în ultimul minut, a câştigat multe puncte pe final. Astfel că trebuie să fim concentraţi de la început până la final. Trebuie să fim capacitaţi 200%, foarte organizaţi, să putem închide spaţiile şi să-i blocăm pe timişoreni. Jucăm la victorie. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Dacă batem, o egalăm pe Poli în clasament”, a declarat antrenorul Săgeţii, Cătălin Anghel. „Va fi un meci aspru, de luptă, de angajament. Mergem să luăm toate cele trei puncte. Nu ne mulţumim cu puţin. Cu Aurel Şunda, fostul nostru antrenor, acum tehnicianul Timişoarei, ne vom saluta şi cel mai bun să câştige. Bineînţeles, sperăm ca echipa învingătoare să fim noi. Nu ţin neapărat să dau gol, o poate face oricine, chiar şi portarul, ori să punctăm dintr-un autogol, numai să câştigăm. Lotul nostru este echilibrat, iar odată cu venirea lui Cătălin Anghel, am început să jucăm altceva, pe calităţile noastre. Consider că nu vom avea probleme în retur. Sunt foarte optimist în acest sens”, a spus şi fundaşul Florin Popa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii