Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Victorie cu CSA Steaua. Meci încins! HC Dobrogea Sud s-a calificat în finala Cupei României. Joacă pentru trofeu la Constanța (galerie foto)

ro

17 Mar, 2018 18:03 2460 Marime text


Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanta s-a calificat în aceasta seară în finala Cupei României, după ce a învins CSA Steaua în semifinale, scor 30-26 (14-10), în turneul Final Four de la Constanța.

În meciul pentru titlu, HC Dobrogea Sud va intalni Poli Timișoara care tot astăzi a învins Minaur Baia Mare cu 30-28.

Finala Cupei României HC Dobrogea Sud - Poli Timișoara se joaca mâine, de la ora 16.30, în Sala Sporturilor din Constanta.

Golurile formației constănțene din meciul cu CSA Steaua le-au aparținut lui Cutura - 7 (unul de la 7 m), Nistor - 5, Crnoglavac - 4, Vujovic - 4 (unul de la 7 m), Nikolic - 3, Vujadinovic - 2 (unul de la 7 m), Malinovic - 1, Rohozneanu - 1, Mladenovic - 1, Ignat - 1 și Toma - 1 (de la 7 m).

Impulsionată de un public entuziast, HC Dobrogea Sud a reușit victoria la capătul unui meci încins, în care arbitrii au dictat multe eliminări de două minute, iar cei de la CSA Steaua au primit și două cartonașe roșii. La meci au fost prezente și multe oficialități ale Constanței, printre care primarul Decebal Făgădău și președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu. 

Jucătorul meciului a fost desemnat Stevan Vujovic, de la HC Dobrogea Sud, care a fost premiat de fostul mare portar Sorin Toacsen, în prezent antrenor federal în Federaţie Română de Handbal. 

De asemenea, la finalul partidei, Nurhan Ali, managerul general al HC Dobrogea Sud, i-a înmânat lui Mihai Bocan, secretar general şi preşedintel al  Comisiei de Arbitri de la FRH, cu ocazia pensionării, un buchet de flori, un tricou al echipei constănţene şi o plachetă.  

Știm cu toții cum poate fi atmosfera din Sala Sporturilor, ce presiune pune publicul pe adversari. Îi felicit pe spectator că au venit în număr atât de mare la meci. Le-au transmis energie jucătorilor noștri. HC Dobrogea Sud aavut înainte de toate în fața Stelei valoare. Suntem într-o perioadă foarte bună. În această seară, a fost prima repriză dintre cele două pe care le avem până la trofeu. Suntem pregătiți. Sunt convins că și mâine va fi o atmosferă incendiară în sală. Ne vom bate până la capăt, a declarat Sandu Iacob, antrenorul principal al HC Dobrogea Sud.  

 

Per total, am avut o anumită constanță în joc. E adevărat, în repriza a doua, am jucat mai bine. S-au întâmplat anumite lucruri când ne-am apropiat pe tabelă, dar trebuie să analizăm ce am greșit noi și să corectăm în meciurile viitoare. Știam că ne așteaptă un meci greu. Repet, nu mi s-a părut normal ca turneul Final Four să se desfășoare pe terenul uneia dintre participante. Cel mai bine era să se joace pe teren neutru și cine e mai valoros să câștige. Dar felicit Constanța, azi a fost mai bună ca noi. Nu comentez arbitrajul, vreau să rămân pe greșelile noastre, a punctat Ovidiu Mihăilă, antrenorul CSA Steaua.

 

Oricine și-ar fi dorit să joace în fața unui asemenea public minunat. E important că spectatorii s-au întors la Sala Sporturilor. În repriza a doua, am reușit să revenim la un gol, ceea ce un lucru bun pentru noi. Eu nu pot da vina pe arbitraj. Într-adevăr, am jucat în patru, iar apoi în trei, dar diferența nu a făcut-o arbitrajul, a spus și stelistul Marius Stavrositu, fost jucător la HCM Constanța.

    

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii