Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud şi Steaua Bucureşti se înfruntă la Chiajna în optimile Cupei României

ro

08 Dec, 2018 00:00 1375 Marime text
Ocupantele locurilor doi (cu 30 de puncte) şi patru (cu 26 de puncte) în clasamentul Ligii Naţionale de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, respectiv CSA Steaua Bucureşti, se întâlnesc duminică, 9 decembrie, la Chiajna, într-un meci contând pentru optimile de finală ale Cupei României.

Partida începe la ora 11.00 şi e transmisă în direct de TVR HD. Echipa de pe litoral, care e deţinătoarea trofeului Cupei României, vine după înfrângerea din deplasare (26-29) cu Potaissa Turda, în campionat, prima după o serie de 15 victorii la rând în toate competiţiile. HC Dobrogea Sud era neînvinsă din 29 septembrie!

„Nu am făcut un joc prea bun. Sper să fie un duş rece pentru echipă înainte de meciul cu Steaua, din Cupa României. Este un meci foarte important pentru că vrem să ne apărăm trofeul în acest sezon. Sper ca băieţii să se mobilizeze după înfrângerea de la Turda şi să jucăm altceva contra Stelei”, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii