Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud s-a despărţit de antrenorii Djordje Cirkovic şi Marko Sesum

ro

16 Mar, 2017 14:40 2156 Marime text
Echpa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a anunţat astăzi că s-a despărţit de antrenorii Djordje Cirkovic şi Marko Sesum, cărora le-a fost fatală seria de rezultate mai puţin bune din ultima perioadă.

„Echipa Handbal Club Dobrogea Sud Constanta anunță faptul că începând cu data de azi, 16 martie, a încetat colaborarea cu antrenorii Cirkovic Djordje și Sesum Marko. Decizia a fost luată de comun acord și pe cale amiabilă între părți, fapt instituit din cauza rezultatelor mai puțin bune din ultimele etape. Regretăm această măsură, însă așa este în sport. Trebuie să trecem în mod constructiv peste perioadele de criză, iar principalul nostru obiectiv sunt victoriile. Mulțumim și apreciem în mod deosebit colaborarea cu antrenorii Cirkovic și Sesum, care au fost alături de noi de la începutul existenței noastre și am obținut victorii și calificări memorabile și, cu siguranță, vom rămâne prieteni buni toată viața. Mulțumim pentru tot, Ciro și Marko!“, este mesajul HC Dobrogea Sud, postat pe pagina oficială de Facebook. 

Nou-promovată în Liga Naţională, HC Dobrogea Sud ocupă actualmente locul patru în clasament, acumulând 41 de puncte în 21 de meciuri, după 13 victorii, două egaluri şi şase înfrângeri. Ultimul eşec a venit ieri, în deplasare cu CSA Steaua Bucureşti, scor 27-30 (15-17). Echipa constănţeană este calificată în turneul Final Four al Cupei României, urmând a întâlni în semifinală Potaissa Turda, aflată pe locul doi în campionat. 

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii