Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, antrenament la Lisabona. Mâine, e meciul cu Sporting

ro

28 Sep, 2020 20:59 2186 Marime text
  • HC Dobrogea Sud Constanța se duelează cu Sporting Lisabona în turul doi preliminar al EJHF European League.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a ajuns astăzi în Portugalia, în vederea meciului de mâine cu Sporting Lisabona, din manșa secundă a turului doi preliminar al EHF European League.

Jucători de pe litoral au efectuat la Lisabona antrenamentul oficial, așteptând cu încredere partida programată marți, de la ora 21.45, în direct la Digi Sport.

La Constanța, meciul s-a încheiat la egalitate, 27-27.

Suntem încrezători. Vrem să facem un meci bun și să ne întoarcem cu calificare! Pe plan personal, nu am fost chiar așa bine la primul meci. Am fost pe mingi, dar cu o viteză în spate. Poate oboseala și-a spus cuvântul. Acum mă simt foarte bine și sunt hotărât să intru bine în meci și să apăr tot. Sporting? Sincer, când i-am studiat pe video, mi s-au părut o echipă mai slăbuță, dar în teren i-am simțit că au putere, că sunt buni. Dar și noi suntem foarte buni și putem face o surpriză, pentru că jucăm în deplasare. Mergem încrezători să câștigăm și să ne calificăm!, a declarat, potrivit site-ului oficial al clubului constănțean, portarul Ionuț Iancu.


Sursa foto: Facebook (Ionuț Iancu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii