Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Voluntari - FC Viitorul, luni, în Liga 1 Sebastian Mladen - ”Meci greu, dar mergem cu gândul de a câștiga”

ro

18 Oct, 2020 14:20 3322 Marime text
  • FC Viitorul se află pe locul 13 în clasament, cu șase puncte.

FC Viitorul susține luni, 19 octombrie, meciul din etapa a șaptea a Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 18.00, FC Voluntari.

În clasament, FC Viitorul ocupă locul 13, cu șase puncte, având o victorie, trei egaluri și două înfrângeri în șase partide, golaveraj 8-1.

De cealaltă parte, FC Voluntari este a șasea în ierarhie, cu zece puncte.

Va fi un meci greu, Voluntari joacă foarte bine în aceste prime etape. E o echipă în formă, dar mergem cu gândul de a câștiga. Am avut un început de campionat mai greu, cum era și normal, schimbându-se antrenorul, dar în ultimele meciuri am jucat din ce în ce mai bine și sper să continuăm acest joc pozitiv și luni, a declarat Sebastian Mladen, fundaș al FC Viitorul.

FC Voluntari are un antrenor bun, pe care îl cunosc. Trebuie să punem în practică ce am lucrat la antrenament în ultimele două săptămâni, astfel încât să ne impunem stilul de joc, a menționat și un alt apărător al echipei de pe litoral, Romario Benzar.  

Suntem OK, avem la dispoziție și jucătorii care s-au întors de la echipele naționale, în formă bună. Suntem încrezători și vrem să realizăm o nouă performanță, câștigând acest meci. Vrem să continuăm perioada bună. FC Voluntari e în formă, a realizat câteva victorii importante, dar suntem pregătiți să învingem, a spus și spaniolul Ruben de la Barrera, managerul FC Viitorul.    


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii