Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sepsi - FC Viitorul, finala pentru Conference League Sebastian Mladen - „Nu trebuie să ratăm această ocazie”

ro

29 May, 2021 16:24 3931 Marime text
  • Cine câştigă partida de duminică va obţine calificarea în competiţia europeană.

FC Viitorul joacă duminică, 30 mai, în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de la ora 20.30, iar cine câştigă aceată partidă se va califica în competiţia europeană Conference League.

Este o partidă extrem de importantă pentru noi, pentru jucători şi pentru club. Ar fi foarte bine dacă am reuşi să ne calificăm în cupele europene. Sperăm că vom reuşi să recuperăm fizic jucătorii, pentru că în ultimul timp am jucat numai din trei în trei zile. Sperăm ca mâine să fim 100% fizic, dar şi mental. Pentru a putea câştiga, trebuie să jucăm inteligent. Întâlnim o echipă foarte bine organizată, foarte agresivă, care pune presiune pe adversar şi va trebui să găsim tactica potrivită pentru a putea desface sistemul defensiv al lui Sepsi şi a marca, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul FC Viitorul.

Întâlnim o echipă foarte bună, dar pentru noi e o oportunitate de a juca în Europa şi ne dorim să câştigăm. În urmă cu două - trei săptămâni, eram într-o situaţie foarte grea, dar a venit această serie de rezultate pozitive, pe fondul unui joc foarte bun, şi ne-a dat şansă de a juca pentru calificarea în Europa. Nu trebuie să ratăm ocazia, a spus şi fundaşul Sebastian Mladen.   

 

Sepsi şi FC Viitorul sunt două echipe foarte bune ale campionatului. Noi am început să jucăm ce trebuie şi ne aflăm într-o perioadă bună. Cred că va fi un meci foarte frumos şi avem şanse mari să-l câştigăm. Am încredere mare, iar cel mai important e că piciorul e foarte bine. Acum rămâne doar să ne bucurăm de fotbal. Am început să revenim la ce jucam noi înainte. Nu suntem chiar acolo, dar ne aflăm pe drumul bun, a menţionat atacantul Aurelian Chiţu.   


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Sursa foto: FC Viitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii