Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul l-a achiziţionat şi pe spaniolul Dani Lopez (galerie foto)

ro

15 Jun, 2016 00:00 4050 Marime text

 
FC Viitorul a anunţat perfectarea transferului fotbalistului spaniol Dani Lopez. În vârstă de 24 de ani, Dani Lopez evoluează mijlocaş şi a jucat în sezonul precedent pentru formația cipriotă Doxa. Dani Lopez a semnat un contract pe doi ani cu FC Viitorul şi se află deja în cantonament la Braşov cu formația constănțeană.
 
Jucătorul spaniol este a patra achiziţie a FC Viitorul de până acum din perioada precompetiţională, după Victor Rîmniceanu (Dinamo), Florin Purece (Concordia Chiajna) şi Pablo Brandan (ASA Tg. Mureș). De asemenea, la echipă au revenit Bogdan Țîru, Bogdan Mitache şi Sorin Rădoi (de la FC Voluntari), iar în zilele imediat următoare, FC Viitorul va încerca să finalizeze și transferurile lui Andrei Peteleu (Petrolul Ploiești) și Gabriel Iancu (Steaua).   
 
În schimb, echipa constănţeană s-a despărţit de Florin Cernat (aflat la final de contract), Herold Goulon și Pablo de Lucas, ultimii doi reziliindu-şi contractul pe cale amiabilă. De asemenea, Peterson Pecanha urmează să-și rezilieze și el înţelegerea cu FC Viitorul.
 
Delegația constănţeană a ajuns luni seară în cantonamentul din Poiana Brașov. În următoarele 12 zile, FC Viitorul va avea cartierul general la hotelul Piatra Mare (Poiana Brașov), urmând ca antrenamentele să le desfășoare în Brașov, pe terenurile „Carpați“ și „Metrom“. FC Viitorul și FC Viitorul II au susținut, ieri-dimineață, primele şedinţe de pregătire sub Tâmpa. Supervizate de Gheorghe Hagi, antrenamentele celor două echipe au avut loc pe stadionul „Carpați“. Au fost sesiuni de reacomodare la efort, în care s-a lucrat exclusiv cu mingea.
 
Sursa foto: Academia Hagi


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii