Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - FCSB, duminică, la Ovidiu Gică Hagi - „Ca să ne gândim la victorie, trebuie să jucăm perfect" (galerie foto)

ro

20 Apr, 2019 15:16 1044 Marime text
FC Viitorul si FCSB se întâlnesc duminică, 21 aprilie, de la ora 21.00, la Ovidiu, în etapa a șasea a turneului play-off din Liga 1.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 29 de puncte, în vreme ce FCSB ocupă poziția a două, cu 35 de puncte.

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a declarat că echipa sa trebuie să se autodepaseasca pentru a spera la victorie intr-un meci cu FCSB.

"Ambele echipe vor juca la victorie. Noi urmărim să ne menținem în cursa pentru locul trei, dar un succes al nostru ar deschide si lupta pentru poziția secundă. Ca sa ne gândim la victorie, trebuie să jucăm perfect. Sa facem un meci complet, fără greseli si sa ne autodepasim. În sânul echipei încrederea e totală. Va fi un meci frumos", a spus Hagi.

"Evoluăm acasa, cu publicul alături, astfel că urmărim victoria. Cred ca va fi o atmosfera foarte călduroasă, s-au vândut toate biletele. Sper sa repetam rezultatul din tur. FCSB e foarte puternică, dar și noi am dovedit că ne putem bate cu orice echipa din play-off", a precizat căpitanul FC Viitorul, Ianis Hagi.

"Vrem să continuăm seria pozitivă, avem speranțe si incredere mare pentru un succes cu FCSB. Vrem să învingem toate adversarele din play-off. Nu am resentimente fata de FCSB, după perioada în care am evoluat acolo, imi doresc doar să joc bine pentru echipa mea", a punctat si un alt jucator, Vlad Achim.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii