Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două meciuri de baschet, de Liga Naţională, în cuplaj, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa

ro

27 Oct, 2018 00:00 1409 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 27 octombrie, un cuplaj baschetbalistic, urmând a susţine meciuri în Liga Naţională, grupa B, echipa feminină Phoenix Ştiinţa Constanţa şi cea masculină Athletic Constanţa. De la ora 15.00, Phoenix Ştiinţa întâlneşte Agronomia Bucureşti, iar de la ora 18.00 BC Athletic se duelează cu CS Cuza Sport Brăila.
 
„Ambele echipe au obţinut numai victorii în etapele precedente ale Ligii Naţionale. Prin urmare, va fi un derby interesant“, este mesajul echipei de fete. De cealaltă parte, BC Athletic a pierdut ambele meciuri susţinute până acum în campionat: 68-95 cu CSO Voluntari (în deplasare) şi 77-83 cu CSM Mediaş (acasă).
 
Partida de băieţi are şi o latură umanitară. „Sâmbătă, la meciul cu CS Cuza Sport Brăila, ora 18.00, la Sala Sporturilor, we «think pink» and we «wear pink» pentru toţi cei care luptă împotriva diagnosticului de cancer! Vino cu ceva roz pe tine la meci şi fii alături de noi şi de ei, în luptă! Din încasările fiecărui tricou Athletic cumpărat la sală, 15% vor merge la fundaţia Little People România, organizaţie care luptă împotriva cancerului! Vino în roz şi susţine cauza! Team is everything!“, au precizat cei de la BC Athletic.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii