Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Csikszereda Miercurea Ciuc, șase meciuri la rând fără eșec. Farul Constanța vrea să întrerupă mâine această serie

ro

04 Dec, 2020 18:57 2409 Marime text

  • Meciul FC Farul - Csikszereda Miercurea Ciuc se joacă sâmbătă, 5 decembrie, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța. 
FC Farul Constanța susține sâmbătă, 5 decembrie, meciul din etapa a 15-a a Ligii a 2-a, întâlnind pe teren propriu, de la ora 11.00, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.
 
Cele două formații sunt vecine de clasament, Farul ocupând locul opt, cu 20 de puncte (după 12 partide susținute), iar echipa din Miercurea Ciuc fiind a noua, cu 19 puncte (din 13 meciuri).
 
Pentru „marinari” este ultimul meci pe teren propriu din acest an.
 
Va fi o partidă grea, pentru că întâlnim un adversar periculos, un adversar care este în cea mai bună formă din Liga a 2-a, are 6 meciuri consecutive fără înfrângere. Au pierdut meciul cu UTA din Cupă, dar au jucat, până la urmă, cu o echipă bună a Ligii 1 și diferența de valoare dintre primele două ligi există. Cred eu că această partidă trebuie abordată foarte serios, chiar dacă avem probleme mari de lot, jucători accidentați, jucători depistați pozitiv cu COVID-19. Mâine voi avea 10 jucători titulari, care fac parte din lotul primei echipei, iar pe bancă vor fi 4 juniori, unii luați după 2 săptămâni de carantină. Au ieșit pozitivi în urmă cu 2 săptămâni și nu au niciun antrenament. Inclusiv cei care vor fi de la început mâine nu au făcut un ciclu normal de pregătire de o săptămână pentru că a fost această situație, cu 6 jucători depistați pozitivi, și nu am fost lăsați să ne antrenăm. Cred că tonusul nu va fi la cel mai înalt nivel, dar, până la urmă trebuie să avem minte, trebuie să avem inimă, și să știm că o victorie mâine ne asigură în continuare șansele pentru play-off, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul.
 
Atacantul Andrei Banyoi (foto) spune că echipa din Miercurea Ciuc este una ambițioasă, cu jucători foarte buni, dar că speră ca această serie de invincibilitate să se încheie mâine la Constanța.
  
Cred că o să fie un meci greu, este o echipă foarte bună, care nu a mai pierdut de șase etape, ambițioasă, cu jucători foarte buni. Sper ca noi să câștigăm, să fim prima echipă care-i bate după șase etape. În ultimele două partide, în campionat și în Cupa României, am câștigat și am arătat că nu contează cine lipsește și cine joacă, toți suntem jucători foarte buni. Am arătat că putem să ne batem la promovare și că ne batem de la egal la egal cu orice echipă, a spus Andrei Banyoi.

Sursa foto: FC Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii