Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Pletea şi Mihaela Plăeaşu, din Constanţa, medalii de aur la Openul Bahrainului (galerie foto)

ro

27 Feb, 2016 00:00 3118 Marime text
Reprezentanţii Constanţei la Openul Bahrainului, de la Manama, Cristian Pletea şi Mihaela Plăeaşu, au obţinut medalii de aur cu formaţiile României, în întrecerile pe echipe. 

La masculin, formaţia tricoloră a trecut în finală de combinata Qatar - India - Iordania, scor 3-2. În acest meci, Pletea (antrenor, Stelian Haşoti) a înregistrat o victorie şi o înfrângere. În semifinale, România a trecut de o altă combinată, Australia - Pakistan, iar scorul a fost mai sever, 3-0, una dintre victorii aparţinându-i lui Cristi Pletea. În grupa preliminară, România a terminat pe locul întâi, cu patru puncte, în urma a două victorii cu 3-0 în disputele cu Arabia Saudită şi Bahrain A.
 
La feminin, româncele au avut mai puţine meciuri de jucat, participând trei echipe, care au evoluat între ele. România a câştigat ambele confruntări, în fiecare dintre ele Mihaela Plăeaşu (antrenor, Stelian Haşoti) având câte o victorie: 3-0 cu Bahrain-India şi 3-0 cu Bahrain. Pletea şi Plăeaşu au început şi meciurile de la simplu, debutând în grupe cu victorii cu 3-0.
 
Viorel Filimon, selecţionerul echipei naţionale de senioare a României, şi trei dintre componentele reprezentativei, constănţeanca Eliza Samara, Dana Dodean şi Bernadette Szocs, s-au aflat timp de cinci zile în Coreea de Sud, unde s-au pregătit pentru Campionatul Mondial pe echipe, de la Kuala Lumpur (Malaezia). Din lot mai fac parte constănţeanca Cristina Hârâci şi Adina Diaconu. România se află în grupă la Mondiale cu China, Taipei, Ungaria, Spania şi Malaezia, competiţia desfăşurându-se între 28 februarie şi 6 martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii