Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica, despre transferurile SSC Farul Constanţa „Vrem să facem o echipă bună, de care toţi să fie mândri“

ro

26 Jan, 2019 00:00 6668 Marime text
După ce s-a despărţit de mulţi dintre jucătorii cu care a încheiat anul 2018, echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanţa se află în această perioadă în căutarea celor mai bune soluţii pentru alcătuirea lotului în vederea partidelor din 2019.
 
SSC Farul a disputat până acum şi două meciuri de verificare, 5-0 cu FC Farul (Liga a 4-a) şi 5-0 cu CS Făurei (Liga a 3-a), în care a folosit şi mai mulţi fotbalişti noi, precum Avram (Dacia Unirea Brăila), Subţirică (CS Afumați), Cojocaru (Republica Moldova), Ispas (Dunărea Călăraşi), Juncu (CSU Craiova), Mihaiu (ligile inferioare din Spania), Pacionel şi Gavrilă (FCSB II), Coman (CS Cumpăna), Arif (jucător turc, ce a evoluat şi la Konyaspor) sau Vâlceanu (Astra Giurgiu).
 
Echipa constănţeană are în vedere mai mulţi jucători, atât români, cât şi străini. „Ne-am despărţit în această iarnă de 15 jucători, iar surprizele le veţi vedea în această perioadă de transferări. Echipa avea nevoie de un suflu nou. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, câţiva au şi venit, dar, deocamdată, nu i-am prezentat oficial. Sunt şi jucători de Liga 1, veţi vedea pe parcurs. În ce priveşte achiziţiile, suporterii aşteaptă cu nerăbdare să anunţăm transferurile, dar n-aş vrea să o fac eu, ci să fie totul organizat şi un moment frumos pentru ei. Sunt şi străini printre ţintele noastre“, a declarat Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul, la Digi Sport. 

„Nu ne-am grăbit să facem transferuri pripite“

Fostul internaţional român a arătat că divizionara secundă nu s-a grăbit cu transferurile. „Nu ne-am grăbit să facem transferuri pripite, mai ales că jucătorii pe care îi dorim erau la echipe de primă ligă. Nu ne-am grăbit. Vrem să luăm doar jucători de calitate. Perioada de transferări va începe abia pe 29, aşa că avem timp. Vrem să facem o echipă bună, de care constănţenii şi toţi iubitorii Farului să fie mândri“, a mai spus Marica, potrivit sursei citate. 

Merge în străinătate să vadă jucători

Finanţatorul SSC Farul a precizat că face şi deplasări în străinătate, pentru a vedea jucători care îi sunt propuşi. „Am atuul că provin din lumea fotbalului şi cunosc foarte mulţi agenţi, care prezintă jucători. Mă duc şi personal să-i văd, în străinătate, în Germania, în Portugalia. Vrea să-i văd şi să stau de vorbă cu jucătorii care-mi sunt recomandaţi. De obicei, sunt fotbalişti care au jucat în prima ligă, din Portugalia, de exemplu“, a menţionat Ciprian Marica.

Obiectiv ambiţios

SSC Farul se află pe loc de retrogradare în Liga a 2-a (17, din 20 de echipe), iar pentru retur obiectivul e punerea bazelor unei echipe bune şi clasarea în prima jumătate a clasamentului. „Nu-mi pun problema să scap de retrogradare, ci să construiesc o echipă solidă, cu identitate. Am un obiectiv ambiţios, nu mă uit către partea de joc a clasamentului, ci către locurile 7-8. Cam acolo ar trebui să fie obiectivul pentru retur. Atât primarul Constanţei, cât şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa ne-au asigurat de tot sprijinul lor“, a punctat Ciprian Marica. Duminică, 27 ianuarie, SSC Farul va susţine o nouă partidă amicală, cu echipa de Liga 1 Astra Giurgiu. Partida se va juca pe stadionul „Marin Anastasovici“ din Giurgiu, de la ora 14.30.
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
 
Citeşte şi:
 
Gazon deteriorat pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa, după un mesaj scris cu benzină!

SSC Farul Constanţa, victorie şi în amicalul cu CS Făurei (galerie foto)

„Bine ai revenit acasă!“ Ion Barbu, din nou la SSC Farul Constanța

Comunicat al SSC Farul Constanţa „Nu putem accepta injurii, lipsă de respect şi limbaj licențios“

Imagini de la eveniment SSC Farul a învins la scor FC Farul în amicalul de la Valu lui Traian (galerie foto+video)

Nemulţumirile, respinse Judecătorii au luat o decizie definitivă. Este vizată Asociaţia Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa (galerie foto)

Imagini de la eveniment SSC Farul s-a reunit în efectiv restrâns. Ce jucători au participat la prima şedinţă de pregătire din 2019 (galerie foto+video)
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii