Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica, acționar la Farul Constanța, a rămas fără permisul de conducere. Ce amendă a primit fostul fotbalist

ro

08 Oct, 2023 14:55 1401 Marime text


Fostul fotbalist Ciprian Marica, în prezent acționar la FCV Farul Constanța, a rămas fără permisul de conducere, după ce, astăzi, 8 octombrie 2023, în București, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric.
 
În plus, fostul international nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislația în vigoare.
 
Ciprian Marica a fost amendat cu 1.450 lei, iar dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat timp de 30 de zile.

 
„La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislația în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, se menționează într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Ciprian Marica, fost fotbalist la Șahtior Donețk
„Să ne rugăm pentru pace și pentru toți oamenii din Ucraina!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii