Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:19 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gazon deteriorat pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa, după un mesaj scris cu benzină!

ro

24 Jan, 2019 12:45 3094 Marime text
O porţiune a gazonului stadionului „Gheorghe Hagi“ din Constanţa a fost deteriorată, după ce persoane necunoscute au scris, cu un amestec lichid, cel mai probabil benzină, mesajul „Forzza Steaua”!

Benzina a atacat gazonul, care a „ars“ pe suprafaţa literelor, aproape de centrul terenului.

Se pare că mesajul a fost scris la adăpostul întunericului.

Echipa de Liga a 2-a SSC Farul Constanţa dispută în această perioadă meciurile amicale pe alte terenuri (jucând până acum la Valu lui Traian şi la Poarta Albă), şi pentru a proteja suprafaţa de joc a arenei din strada Primăverii, însă, în ciuda acestui fapt, o bucată din gazon tot s-a deteriorat, fără a se juca pe el, din pricina acelui mesaj!     
 
Cunoscută de publicul larg sub numele de „Farul“, dar în acte figurând ca „Gheorghe Hagi“, baza sportivă din strada Primăverii a intrat anul trecut din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, în domeniul public al municipiului Constanţa şi în administrarea Consiliului Local.

Ulterior, într-o şedinţă de Consiliu Local Municipal, a fost aprobat regulamentul de folosire a Complexului stadion „Gheorghe Hagi“.
 
Regulamentul stabileşte raporturile dintre personalul din administraţie şi utilizatori privind utilizarea facilităţilor complexului, drepturile, obligaţiile, interdicţiile şi sancţiunile ce pot fi aplicate beneficiarului în scopul desfăşurării corespunzătoare a activităţilor sportive şi de agrement, pentru ocrotirea sănătăţii lor, precum şi în scopul respectării ordinii şi a curăţeniei în incinta bazei sportive, unde se vor putea desfăşura activităţi culturale, sportive, de agrement, dar şi alte activităţi de interes public. În ciuda măsurilor instituite, a intervenit această vandalizare a gazonului.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii