Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:02 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment SSC Farul s-a reunit în efectiv restrâns. Ce jucători au participat la prima şedinţă de pregătire din 2019 (galerie foto+video)

ro

14 Jan, 2019 16:15 2905 Marime text
Fotbaliştii de la SSC Farul Constanţa au încheiat astăzi vacanţa şi au efectuat primul antrenament din 2019, prima dată intrând în sala de forţă.

Au fost prezenţi 13 jucători, nouă din lotul de anul trecut (Popa, Sabangeanu, C. Zanfir, Doumbia, Iani, Fotescu, Păun, Al. Grigoraş, Moise) plus patru fotbalişti noi (portarul Avram, fost la Dacia Unirea Brăila, Juncu - ex-U Craiova, Coman, de la Victoria Cumpăna, şi Eduard Cheng, fotbalist cu mama româncă şi tată chinez, care a jucat la Sparta Techirghiol, iar înainte şi la Şcoala de Fotbal Farul 2010).

După cum a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul, zilele următoare şi pe parcursul săptămânii viitoare vor continua să vină jucători.

Ne-am despărţit de o serie de jucători care am considerat noi că nu ne mai pot ajuta în returul de campionat. Sperăm ca în 2019 echipa să arate altfel şi suntem convinşi că va fi aşa. Avem gânduri mari. E prima zi şi într-adevăr lotul e destul de restrâns, dar nu e niciun fel de problemă, nu intru în panică, întrucât în această săptămână aşteptăm şi alţi jucători. Sperăm ca în cele două săptămâni de pregătire pe care le avem la Constanţa să completăm lotul cel puţin 90%. Vrem ca începutul de campionat să ne găsească pe o poziţie bună în ce priveşte echipa şi jocul, iar rezultatele pe care ni le dorim cu toţii să vină. În perioadă de vacanţă, împreună cu conducerea am urmărit foarte mulţi jucători şi am luat legătura cu mulţi. Mai durează însă o zi, două, trei până se va completa lotul, a spus Petre Grigoraş.


Principalul SSC Farul a vorbit şi despre obiectivele echipei:

În primul rând, să creăm o echipă competitivă, care să nu mai aibă emoţii. Pentru retur nu ne putem fixa un ţel prea îndrăzneţ, ocupăm pe loc retrogradabil şi suntem realişti. Când am venit la echipă, ne-am asumat un risc destul de mare. Am încercat să adunăm cât mai multe puncte. Sigur, puteau fi mai multe, dar asta este viaţa. Am trecut însă la schimbarea de lot, după o analită atentă. Sper să fim inspiraţi şi să aducem jucătorii care să ne ducă acolo unde ne dorim. Pe termen scurt, vrem să rămânem cu fruntea sus în Liga a 2-a, formând totodată o echipă care să dea speranţe ca din vară să ne batem la promovare, care este obiectivul principal. Dar până ajungem la acel obiectiv ne vedem de treabă acum. Sunt convins că vom face o echipă puternică. Ambiţiile sunt foarte mari, iar cu puţină răbdare ne putem atinge scopurile.      

Sursa foto: ZIUA de Constanţa      

Ti-a placut articolul?

Comentarii