Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caelia Mamaia SRL, proces cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

ro

14 Mar, 2024 17:00 838 Marime text
  • Nu este pentru prima dată când cele două părți se regăsesc într-un litigiu civil, pe rolul Judecătoriei Constanța.
Caelia Mamaia SRL, companie din care Ciprian Marica s-a retras în cursul verii 2023, a dat în judecată Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, pentru anularea unei sancțiuni primite de la instituție.
 
Dosarul a fost înregistrat pe rolul Secției Civile a Judecătoriei Constanța, unde a primit indicativul 7092/212/2024
 
Obiectul dosarului este reprezentat de o „plângere contravențională ANAR 0006170“, iar părți sunt Caelia Mamaia SRL, în calitate de reclamant și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în calitate de intimat.
 
Încă nu a fost fixată data primei înfățișări în proces, dosarul aflându-se în etapa prealabilă stabilirii primului termen.
 
Amintim, nu este pentru prima dată când cele două părți se regăsesc într-un litigiu civil, pe rolul Judecătoriei Constanța.
 
În septembrie 2023, Apele Române au pierdut la instanța din Constanța procesul deschis pentru „autorizare desființare lucrări (legea 50/1991)“, cererea ANAR-ABADL fiind respinsă.
 
Mai multe detalii despre acest subiect pot fi accesate în articolul
 
Definitiv! Apele Române au pierdut procesul deschis fostei firme a lui Ciprian Marica. „Instanța nu poate stabili cadrul procesual“
 
Acum, decizia pe care o va pronunța Judecătoria Constanța în noul proces va putea fi atacată în apel, la Tribunalul Constanța.
 
Despre Caelia Mamaia SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 martie 2024, Caelia Mamaia SRL București a fost înființată în anul 2013, are sediul social în București, pe Calea Dorobanților, nr. 103-105 și se ocupă de restaurante.
 
Până în luna iulie 2023, asociați au fost Ciprian Andrei Marica și Alexandru Sautner, ultimul fiind și administratorul firmei.
 
Societatea este deținută acum, potrivit termene.ro, de Indoa Events&PR SRL Ilfov (administrată de Carla Corb) și de Alexandru Sautner, iar administrator este Carla Corb.
 
Numele lui Alexandru Sautner figurează și în Conprod Hald SRL Mehedinți, Gioelia SRL Ilfov și Oliveto Fa SRL Ilfov, dar și ca administrator al Cremeria Emilia SRL.
 
În 2022, Caelia Mamaia SRL a declarat nouă angajați, pierderi peste 260.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,99 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Ciprian Marica s-a retras din Caelia-Mamaia SRL! Cui i-a cesionat părțile sociale și pentru ce sumă

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii