Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat al SSC Farul Constanţa „Nu putem accepta injurii, lipsă de respect şi limbaj licențios“

ro

22 Jan, 2019 17:48 2161 Marime text
Pe pagina de Facebook a SSC Farul Constanţa a fost postat un comunicat oficial, pe care îl redăm în cele ce urmează:
   

Comunicat oficial

Pagina oficială a clubului Farul Constanța este un mediu public de informare si de dialog civilizat cu cei care iubesc si respectă această echipă, aceste culori. 

Nu putem accepta injurii, lipsă de respect, limbaj licențios într-o zonă in care accesează copii, adolescenți si fani care caută informații și parteneri de dialog civilizat. 

Cu tot respectul, cei care nu acceptă conduita guvernată de un minimum bun simț care sa nu lezeze ceilalți prieteni virtuali vor fi blocati. 

Nu vor fi acceptați în această comunitate.

Meciurile amicale se joacă pe terenuri din localitățile apropiate din două motive: Farul Constanța își propune sa vină in contact cu toți fanii echipei, din toate localitățile constănțene. Iar suprafața de joc a stadionului nostru este protejată pentru ca timpul până la reluarea campionatului este foarte scurt, iar vremea capricioasă nu permite refacerea gazonului la parametri optimi in această perioadă. Vă așteptăm alaturi de noi la fiecare apariție publică! 

Vă mulțumim pentru înțelegere. Forza Farul!


SSC Farul a disputat primul amical din 2019, cu FC Farul, la Valu lui Traian, iar cel de-al doilea, de mâine, de la ora 11.00, cu CS Făurei, se va juca pe stadionul din comuna constănţeană Poarta Albă. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii