Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment SSC Farul a învins la scor FC Farul în amicalul de la Valu lui Traian (galerie foto+video)

ro

19 Jan, 2019 13:07 3992 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanța a învins la scor, 5-0 (2-0), formația satelit, FC Farul, care joacă în Liga a 4-a a județului Constanța.

Întâlnirea dintre cele doua a fost o partidă de verificare, găzduită de stadionul din Valu lui Traian, prima repriză având 40 de minute, iar cea de-a doua 30 de minute.

Golurile au fost marcate de Iani (25), C. Zanfir (35), Doumbia (51), Sabangeanu (62) și Pacionel (69).

În prima repriză, SSC Farul a ratat și un penalty, prin Iani.

La meci a fost prezent și finanțatorul SSC Farul, Ciprian Marica.

SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraș și Marian Dinu) a început meciul cu: Avram - Subțirică, Cojocaru, Ispas, Juncu - Iani, Doumbia - Mihaiu, Pacionel, Coman - C. Zanfir, Au mai evoluat Sabangeanu și Gavrilă, în vreme ce M. Popa a stat în prima repriză în poarta FC Farul.

Avram este de la Dacia Unirea Brăila, Subțirică de la CS Afumați, Cojocaru din Republica Moldova, Ispas de la Dunărea Călărași, Juncu de la CSU Craiova, Mihaiu a evoluat în ligile inferioare din Spania, Pacionel și Gavrilă vin de la FCSB II, iar Coman de la CS Cumpăna.  

Tehnicienii de la FC Farul, Ion Constantinescu, Georges Mihai și Laurențiu Gheorghe, au mizat în prima parte pe: M. Popa - Zamfir, Sapioneac, Marzavan, Bălan, Carabaș, M. Zaharia, Codescu, A. Cristea, Lazăr, Boicu.

Distribuția din repriza a doua a fost: Olah - Curte, Vlăduț, Carabaș, Baloș, Rotaru, Sever, Dămășaru, Ivanovici, Bârligea, Munteanu. Au mai jucat Ionescu și Culcer.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii