Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce îl îngrijorează pe Marian Dinu, antrenorul Farului „Marinarii“ debutează, astăzi, în play-out-ul Ligii a 2-a

ro

04 Apr, 2015 00:00 1828 Marime text


FC Farul debutează, astăzi, în play-out-ul Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare, de la ora 11.00, CS Baloteşti. În sezonul regulat, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, „marinarii“ câştigând la Constanţa cu 2-0, iar gazdele de astăzi impunându-se cu acelaşi scor în propriul fief.
 
Însă rezultatul meciului de la Baloteşti, din returul sezonului regulat, a fost unul mincinos, în condiţiile în care, printre altele, Farul a trimis de patru ori balonul în bară şi a dominat ostilităţile! Duelul tur-retur din play-out e însă mult mai important, pentru că, acum, orice greşeală poate atârna greu în lupta pentru evitarea retrogradării, mai cu seamă în ce o priveşte pe Farul, care porneşte în play-out de pe locul trei din patru echipe. De altfel, preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, a şi recunoscut că, „pentru noi, fiecare dintre aceste meciuri e un examen“.

Marian Dinu: „Speranţele li s-au cam diminuat” 

Principala problemă pentru jucătorii Farului sunt întârzierile salariale cu care se confruntă la club şi care le-ar putea afecta randamentul, cum s-a mai întâmplat, de altfel. Această situaţie îl îngrijorează şi pe antrenorul principal al Farului, Marian Dinu. „Valoarea lotului nostru şi faptul că ne cunoaştem adversarul ne oferă un plus în acest meci, însă mă îngrijorează starea psihică destul de precară a jucătorilor. Îmi doresc foarte mult să reuşească să treacă peste ea. Îi simt că vor foarte mult, dar problemele financiare îi trag înapoi. Văzând că, de mult timp, nu s-a rezolvat acest aspect, speranţele li s-au cam diminuat. Însă am avut o întrevedere cu conducerea clubului, în care am fost asiguraţi că, în scurt timp, necazurile cu banii îşi vor găsi soluţionarea“, a declarat Marian Dinu.

Portarul Bogdan Olaru, în continuare accidentat

Principalul Farului nu îl are la dispoziţie la acest meci pe portarul Bogdan Olaru, încă nerefăcut de pe urma unei rupturi musculare. De asemenea, atacantul Alexandru Moroşanu şi-a reziliat contractul cu clubul. La un acord de principiu (în aceeaşi problemă) s-a ajuns şi în ce-l priveşte pe fundaşul central Florentin Tudorache. În aceste condiţii, lotul de 18 al Farului pentru meciul cu CS Baloteşti este format din: Vl. Neagu, Dinu - portari; Băjan, Cl. Popa, Pătraşcu, D. Ciobanu, Buzea, Szalkai, Giurgiu, Al. Grigoraş, Pâslaru, Cioinac, Ochia, Cârstoiu, R. Neagoe, Plămadă, M. Jianu, Enciu - jucători de câmp.   

 Farul pleacă de pe locul trei în clasament    

Tot astăzi, de la ora 11.00, în play-out a mai fost programată partida FCM Dorohoi - ACS Berceni. În play-out se pleacă de la următorul clasament, dat de punctele acumulate în sezonul regulat: 1. Baloteşti - 26p, 2. Dorohoi - 25p, 3. Farul - 22p, 4. Berceni - 19p. Primele trei clasate se menţin în Liga a 2-a, în vreme ce echipa de pe ultimul loc va disputa baraj cu ocupanta aceleiaşi poziţii din seria secundă.
 
În afară de meciul cu CS Baloteşti, Farul va mai disputa în play-out partidele: în etapa 2 (11 aprilie) - cu Berceni (acasă); în etapa 3 (18 aprilie) - cu Dorohoi (în deplasare); în etapa 4 (25 aprilie) - cu Dorohoi (acasă); în etapa 5 (2 mai) - cu Berceni (în deplasare); în etapa 6 (9 mai) - cu Baloteşti (acasă). Barajul pentru evitarea retrogradării se dispută în dublă manşă, pe 16 şi pe 23 mai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii