Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când se joacă partida HC Dobrogea Sud - Liberbank Cuenca, din grupa C a Cupei EHF

ro

20 Feb, 2019 00:00 1633 Marime text
După două înfrângeri în primele două meciuri din grupa C a Cupei EHF, 25-29 (12-14) în deplasare cu TTH Holstebro (Danemarca) şi 29-35 (13-18) acasă cu FC Porto Sofarma (Portugalia), eşecuri ce au trimis-o pe ultimul loc în serie, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa se află în faţa celui de-al treilea meci în serie.
 
Luni, 25 februarie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, formaţia de pe litoral întâlneşte echipa spaniolă Liberbank Cuenca, aflată pe poziţia a treia, cu două puncte, după o victorie, 26-24 (12-12) pe teren propriu cu Holstebro, şi o înfrângere, 26-27 (12-20) în fieful lui FC Porto. Biletele de intrare la meci costă 20 de lei.
 
„După cele două înfrângeri, şansele noastre de a depăşi grupa au scăzut, dar avem încredere în continuare şi vom juca toate meciurile care au rămas tot la victorie. E important să aducem puncte. Ne vom juca toate şansele“, a declarat Zvonko Sundovski, antrenorul principal al HC Dobrogea Sud. În acest moment, clasamentul grupei arată astfel: 1. FC Porto - 4p, 2. Holstebro - 2p, 3. Liberbank Cuenca - 2p, 4. HC Dobrogea Sud - 0p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
„Am fost şi eu surprins când i-am văzut“ „Monştrii“ de la FC Porto, prea puternici pentru handbaliştii de la HC Dobrogea Sud (galerie foto)
 
HC Dobrogea Sud, meci cu FC Porto, acasă, în Cupa EHF Nurhan Ali - „Vreau să trag un semnal de alarmă. Aşa ceva nu e permis!“
 
HC Dobrogea Sud a pierdut meciul cu Team Tvis Hostelbro, după ce, în minutul 52, avea avantaj pe tabela de marcaj!
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii