Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bombardierul“ Ion Pascu luptă în gala Dynamite Fighting Show. Vor urca în ring şi Costin Mincu, şi Raul Manoilă

ro

23 Jun, 2018 00:00 6382 Marime text
La gala Dynamite Fighting Show, de pe 5 iulie, de la Bucureşti, vor urca în ring şi trei constănţeni, Ion Pascu, Costin Mincu şi Raul Manoilă. Evenimentul din capitală este pus în scenă de Cătălin Moroşanu, cel care evoluează şi el, în main-event, contra lui Freddy Kemayo!
 
Cel mai bine cotat luptător român din MMA în momentul de faţă, Ion Pascu îl va întâlni pe MadMax Zaplîtni, într-un super-fight la categoria semigrea, dar pe reguli de K-1. Născut la Constanţa, unde a debutat în lupte libere, cu regretatul antrenor Ion Bărbătei, „Bombardierul“ Pascu (36 de ani) se antrenează actualmente în Irlanda, la SBG Ireland, este pregătit de John Kavanagh, antrenorul lui Conor McGregor, şi a înregistrat mai multe victorii importante la MMA!

A câştigat centura mondială WKF 

Tot la categoria semigrea va evolua la Dynamite Fighting Show şi Costin Mincu (27 de ani), de la Tai Shin Do Gym Academy Bucureşti (antrenor, Florin Mina). Costin îl va întâlni, într-un duel al „lupilor tineri“, pe Mădălin Mogoş.
 
Campion european de kickboxing în 2017, Costin are multe meciuri şi victorii în ringul profesionist, inclusiv la Superkombat, iar anul acesta, în aprilie, a câştigat la Constanţa centura mondială WKF în gala Oss Fighters.

A debutat şi în Superkombat 

Tânărul de 19 ani Raul Manoilă (fost handbalist), de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa (antrenor, Marcel Ilaşcu), se află la începutul carierei profesioniste în kickboxing. În acest an, a debutat şi în Superkombat, însă, lipsit de experienţa galelor de acest gen (înainte de confruntare, avea doar patru meciuri la profesionişti în palmares), Raul, zis „Micul Semmy Schillt“, nu i-a făcut faţă rutinatului Ion Grigore (37 de ani), venit din MMA, în faţa căruia a pierdut. La Dynamite Fighting Show, Raul Manoilă îl va avea ca adversar pe Alexandru Radnev, zis „Ghiaurul“, într-o veritabilă confruntare David vs Goliath, având în vedere că Manoilă are 2,05 metri, cu 25 de centimetri peste Radnev!

Benny Adegbuyi, meci de box

Gala Dynamite Fighting începe la ora 20.00, în direct la Pro X, urmând ca, ulterior, transmisia în direct să se mute pe Pro TV. Capul de afiş al evenimentului este partida Cătălin Moroşanu - Freddy Kemayo, iar în co-main-event va lupta Benny Adegbuyi, dar nu pe reguli de K1, ci va susţine o partidă de box. O întâlnire interesantă va fi şi cea de karate kyokushin dintre Eldar Ismailov şi Cătălin Mocanu, campioni europeni. Totodată, în ring vor urca, pentru meciuri de kickboxing, şi alţi luptători redutabili, precum Sebastian Cozmâncă, Claudiu Bădoi, Amansio Paraschiv, Sebastian Ciobanu, Cristian Ristea sau Bogdan Năstase.

Sursa foto: Facebook       

Citeşte şi:
 
Un constănţean, cel mai bun luptător MMA din România „Bombardierul“ Ion Pascu l-a făcut KO la Dublin pe „Herculeez“ (galerie foto)

„Bombardierul“ Ion Pascu, din Constanţa, l-a învins pe Ivan Brguljan la Superkombat (galerie foto)

Gala Oss Fighters, un super-eveniment, organizat de One Star Security Costin Mincu a câștigat la Constanța centura mondială WKF (rezultate + galerie foto)

O lovitură specialitatea casei Luptătorul Costin Mincu, KO de senzaţie la „Bătălia Titanilor“ (galerie foto)

Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

Acum nu mai dă goluri, ci pumni! Uriaşul Raul Manoilă, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa Un fost handbalist debutează la Superkombat! (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii