Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O lovitură specialitatea casei Luptătorul Costin Mincu, KO de senzaţie la „Bătălia Titanilor“ (galerie foto)

ro

30 Nov, 2017 00:00 3696 Marime text
Luptătorul Costin Mincu, de la Tai Shin Do Gym Academy Bucureşti (antrenor, Florin Mina), a câştigat meciul de kickboxing pe care l-a susţinut la gala „Bătălia Titanilor“, din capitală.

Originar din Constanţa, Mincu l-a întâlnit la categoria 86 kg pe Dumitru Socol, de care a dispus înainte de limită, rapid, printr-un KO de senzaţie: lovitură de picior din întoarcere, la cap, adversarul său având nevoie de intervenţia medicilor! „Nici n-am transpirat. Nu este primul meu KO de acest gen. Am mai reuşit asemenea lovituri cu piciorul, chiar mai spectaculoase“, a declarat Costin Mincu.

Sursa foto: Facebook 

Citeşte şi:


Au spus „Da!“ într-o zi aparte Luptătorul Costin Mincu şi Alexandra Florentina Mina, instructor de fitness, s-au căsătorit la Bucureşti (galerie foto)

Se căsătoresc într-o zi specială Luptătorul Costin Mincu a cerut-o de soţie pe Alexandra Florentina Mina în faţa Cazinoului din Constanţa (galerie foto)

KO în runda întâi în finală Costin Mincu, din Constanţa, a devenit campion european la kickboxing (galerie foto)

Luptător la Tai Shin Do Gym Academy Costin Mincu, din Constanţa, va evolua la Campionatul European de kickboxing (galerie foto + video)

Şi-au trimis în lumea viselor adversarii Dublu impact cu gemenii Alin şi Costin Mincu, din Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii