Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimă Maria Stan, de la CSS1 Constanța, a urcat pe podium la Cupa României la spadă (galerie foto)

ro

29 Sep, 2021 00:00 2965 Marime text

 
  • În competiția cadetelor, Maria Stan a pierdut în semifinale la Ștefania Lopătaru (CSM Corona Brașov) cu 13-15.
 
Sala de scrimă „Ana Pascu“ din București a găzduit, timp de patru zile, întrecerile Cupei României la spadă pentru cadeți și juniori, atât la fete, cât și la băieți.
 
La competiție au participat și sportive și sportive de pe litoral, de la CS Farul Constanța și CSS1 Constanța, iar cel mai bun rezultat l-a obținut Maria Stan, de la CSS1 (antrenori, Ion Nițulescu și Monica Marinescu), cea care a urcat pe podium, ocupând locul trei (din 33 de competitoare) în competiția cadetelor. După ce, în optimi și sferturi, trecuse cu același scor, 15-11, de Ana Vulcănescu (LPS Craiova), respective de Natalia Constantin (CSȘ Steaua), Maria Stan a pierdut în semifinale la Ștefania Lopătaru (CSM Corona Brașov) cu 13-15. Colegă de club cu Maria, Eva Mateescu a ocupat locul zece la cadete, în concurs evoluând și Mara Ismăileanu, Casandra Rezeanu, Ana Maria Tudorache și Eva Menaef (toate, de la CS Farul, antrenoare - Mihaela Ion).
 
În concursul junioarelor (cu 41 de sportive la start), Maria Stan a fost a șasea, Theodora Ion (CS Farul) s-a clasat pe poziția a șaptea, iar Mara Ismăileanu pe 16. În plus, pe lângă Ana Maria Tudorache, Casandra Rezeanu și Eva Menaef, la junioare a concurat și farista Roxana Mihaela Bulborea.
 
A urmat întrecerea cadeților, unde cel mai sus dintre constănțeni s-a clasat David Pădureanu (CSS1), pe 7. Au urmat în ierarhie Teodor Gogu (CS Farul) - 9, Mihai Ghencea (CSS1) - 10, Mihai Slave (CSS1) - 12, Ștefan Sita (CSS1) - 14, dar și Ștefan Baciu, Luca Iliuță și Flavius Papp (toți, de la CSS1). Au concurat 31 de scrimeri. La juniori, participarea a fost mai numeroasă, de 47 de sportivi, iar ordinea reprezentanților litoralului a fost: Horia Nistor (CS Farul) - locul 10, Florin Mirică (CS Farul) - locul 11, Dimu Purcărea (CS Farul) - 15, Ștefan Baciu, Ștefan Sita, Andrei Papp (CS Farul), Teodor Gogu, David Pădureanu, Mihai Slave, Mihai Ghencea, Flavius Papp și Luca Iliuță. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Federația Română de Scrimă

 
Citește și:
 
Medalii pentru Constanţa la scrimă
Florin Mirică, de la CS Farul, a devenit campion al României şi la cadeţi, şi la juniori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii