Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

ro

27 Mar, 2018 00:00 3789 Marime text

Prima gală Superkombat din 2018, „Superkombat Dream“, desfăşurată în Bucureşti, la Magic Place Grant, i-a adus o victorie spectaculoasă luptătorului constănţean Alex Filip, de la Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei). Alex l-a întâlnit în ring pe italianul Gennaro Coriolano, pe care l-a învins prin KO tehnic în runda întâi.
 
În vârstă de 31 de ani, luptătorul constănţean l-a dominat categoric pe Italian (25 de ani), care a făcut cunoştinţă de mai multe ori cu podeaua, a fost numărat în două rânduri şi a coborât din ring şchiopătând. Cireaşa pusă de Alex pe tort a fost o lovitură de picior la figură, în genul celei cu care a făcut senzaţie la debutul său în Superkombat, în august 2014, în meciul de la Constanţa cu Roman Palamar (un ucrainean stabilit în Germania), de care a dispus tot în prima rundă, prin KO.
 
În „Superkombat Dream“, a evoluat şi un alt luptător constănţean, tânărul de 19 ani Raul Manoilă, de la Tai-Chi-Do-Ryu (antrenor, Marcel Ilaşcu), care a pierdut însă. Aflat la debutul în Superkombat şi lipsit de experienţa galelor de acest gen (înainte de confruntare, avea doar patru meciuri la profesionişti în palmares), Raul Manoilă, zis „Micul Semmy Schillt“, nu i-a făcut faţă rutinatului Ion Grigore (37 de ani). Luptătorul din Murfatlar a încasat multe lovituri, a fost numărat de două ori, iar în repriza a doua arbitrul a pus capăt meciului.
De asemenea, în programul galei a fost inclus şi meciul Dumitru Ţopai - Claudiu Alexe, câştigat de Alexe la decizie. Dumitru Ţopai este originar din Mangalia, dar s-a stabilit la Bucureşti, reprezentând clubul lui Ciprian Sora.
 
Sursa foto: capturi TVR HD şi Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii