Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Constanţa i-a transferat pe Jeremy Booth, Bogdan Călin şi Andrei Şerban

ro

23 Sep, 2017 00:00 3968 Marime text
Echipa constănţeană de baschet masculin BC Athletic a anunţat perfectarea a trei transferuri: americanul Jeremy Booth, Bogdan Călin şi Andrei Şerban. 
 
În vârstă de 30 de ani, Jeremy Booth nu este la prima apariţie pe terenurile de baschet din Constanţa. Americanul a fost component al BC Farul, în sezonul 2012-2013, unde i-a avut coechipieri pe Alexandru Olteanu (devenit antrenor al BC Athletic) şi Adrian Trandafir. De atunci, a activat în Liga a 2-a din Franţa, la Calais Basket, şi în Premiere Basketball League, la Lynchburg Titans. Bogdan Călin, de 22 de ani, din Cernavodă, a fost format de BC Athletic Constanţa. Şi el a fost component al BC Farul, între 2012 şi 2014. Andrei Şerban (21 de ani) e fost component al U Cluj.
 
„Am vrut să păstrăm cât mai mulţi dintre jucătorii crescuţi şi formaţi de către clubul nostru. Ideea de #baschetmadeinconstanta este în continuare valabilă. Copiii noştri au de învăţat de la aceşti jucători. Antrenamentele sunt la o intensitate maximă, fiecare vrea să îşi câştige locul in primii cinci. Asta vrem - competiţie, ambiţie şi perseverenţă. Numai aşa putem ajunge la performanţa pe care ne-o dorim cu toţii“, a declarat Andrei Talpeş, managerul BC Athletic.
 
„Vrem să creştem de la an la an. Principalul obiectiv pentru noul sezon este să ajungem la turneul semifinal. Am făcut primul pas spre înalta performanţă anul trecut, când am arătat că ne putem bate cu cei mai buni din campionat cu o echipă formată în majoritate din juniori. Acum este momentul să ne autodepăşim, să progresăm, să facem o figură mai bună decât anul trecut“, a arătat antrenorul principal, Alexandru Olteanu.
 
„Anul 2016 a fost unul plin de evenimente pentru Baschet Club Athletic. Nou intrată în Liga 1, echipa a umplut Sala Sporturilor la fiecare meci şi a ajuns la turneul final cu formaţia Under-18. De asemenea, a dat tonul la evenimente majore pentru comunitate şi pentru publicul constănţean. Sezonul 2017 / 2018 nu se lasă mai prejos. Staff-ul tehnic promite baschet de calitate, meciuri tensionate şi entertainment“, a mai precizat Andrei Talpeş.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii